Έβρος: Νέο περιστατικό με «σερίφηδες» που αιχμαλωτίζουν μετανάστες

Παραδόθηκε στις αρχές ένας από αυτούς

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ακόμα ένα βίντεο με αυτόκλητους συνοριοφύλακες στον Έβρο να έχουν αιχμαλώτισει και να βασανίζουν μετανάστες.

Έβρος: «Μας έγδυσαν και μας χτυπούσαν» - Σοκάρει η κατάθεση μετανάστη

Οι συγκεκριμένοι «σερίφηδες» φαίνονται στο βίντεο που έχει ανεβάσει ο ένας, να κρατούν παρά τη θέλησή τους τέσσερις μετανάστες, τους οποίους αποκαλεί «επενδυτές» και να προβαίνει σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα: 

«Άλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι. Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Άλλους τέσσερις επενδυτές. Παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν βγάζει δίκτυο. Δεν βγάζει δίκτυο. Άλλοι τέσσερις επενδυτές. Καίγεται εδώ, καίγεται ο τόπος καίγεται. Κι είδαμε ο στρατός κι η πυροσβεστική καθόταν. Επάνω καίγονται οι κορυφές και δεν έρχεται ούτε αεροπλάνο να τα σβήσει. Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι γίνεται ρε παιδιά; Άλλους τέσσερις επενδυτές εδώ. Τι κάνουμε;».

Νέο πογκρόμ κατά μεταναστών στον Έβρο

Λίγες ώρες αργότερα και αφού το επίμαχο στο οποίο δείχνει το πρόσωπό του, ο εν λόγω «σερίφης» ταυτοποιήθηκε από τις αρχές και εμφανίστηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και διέταξε την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διερεύνηση του περιστατικού.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top