Nαύπλιο: H στιγμή που ο δήμαρχος πετά σκουπίδια στο σπίτι του αντιπάλου του

Ο υποψήφιος δήμαρχος τον έχει μηνύσει- «Το έχει κάνει 22 φορές» ισχυρίζεται

Βίντεο ντοκουμέντο εξασφάλισε το Star από το Ναύπλιο και την υπόθεση με τον νυν δήμαρχο που κατηγορείται από υποψήφιο δήμαρχο ότι πετούσε σκουπίδια ακόμα και με περιττώματα στο σπίτι του δεύτερου.

Ναύπλιο: 'Ερευνα για τον δήμαρχο που έριχνε περιττώματα στην αυλή αντιπάλου

Στο βίντεο που παρουσίασε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Τασούλα Παπανικολάου, φαίνεται το αυτοκίνητο το οποίο οδηγεί ο δήμαρχος - σύμφωνα με τον πολιτικό του αντίπαλο Δημήτρη Ορφανό- να φτάνει με ταχύτητα έξω από το σπίτι του υποψήφιου δημάρχου και από το ανοιχτό παράθυρο να πετά δυο σακούλες με σκουπίδια  όπου σε κάποιες περιπτώσεις υπήρχαν ακόμα και περιττώματα. 

Ο δήμαρχος μάλιστα έχει παραδεχθεί δημόσια την κίνηση αυτή. Ο νυν δήμαρχος Ναυπλιέων έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, 22 φορές να πετά σκουπίδια στο σπίτι του κ.Ορφανού, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος κατέθεσε μήνυση εναντίον του νυν δημάρχου για τα αδικήματα της εξύβρισης ,της απειλής και της απόπειρας παράνομης πράξης, ενώ από την πλευρά του ο νυν δήμαρχος ετοιμάζεται να αντεπιτεθεί με δική του μήνυση για ψευδή συκοφαντική δυσφήμιση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top