Ναύπλιο: 'Ερευνα για τον δήμαρχο που έριχνε περιττώματα στην αυλή αντιπάλου

Ο Δημήτρης Κωστούρος είχε βάλει στο... στόχαστρο το σπίτι συνυποψηφίου του

To ρεπορτάζ του Λάμπρου Δεμερτζή για την απίστευτη υπόθεση στο Ναύπλιο / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Πειθαρχική διαδικασία ξεκινά για τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, ο οποίος έριχνε σκουπίδια και περιττώματα ζώων στο σπίτι του αντιπάλου του και υποψήφιου δημάρχου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, Δημήτρη Ορφανού.

Ναύπλιο: Ο δήμαρχος πετούσε σακούλες με περιττώματα στο σπίτι αντιπάλου του

'Οπως αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, για το θέμα έχει ενημερωθεί ο γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων Νήσων Δημήτρης Κατσαρός και έχει κινηθεί πειθαρχική διαδικασία.

Εδικότερα, στην ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, αναφέρει: «Τα γεγονότα στο Ναύπλιο -εφόσον επιβεβαιωθούν και από την έρευνα- δεν ταιριάζουν σε μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδο. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές κρίνουν το μέλλον του τόπου μας. Ήδη τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα τέθηκαν υπόψη του αρμόδιου Αποκεντρωμένου Γραμματέα, ο οποίος αποφάσισε την εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας, ζητώντας εξηγήσεις από τον κ. Δήμαρχο Ναυπλιέων».

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο νυν δήμαρχος εδώ κι ένα μήνα πετούσε καθημερινά σακούλες με απορρίμματα που περιείχαν ακόμη και περιττώματα ζώων έξω από την εξοχική κατοικία του συνυποψηφίου του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, Δημήτρη Ορφανού. 

Ο συνυποψήφιος του Δημήτρη Κωστούρου  για τον δήμο Ναυπλιέων, Δημήτρης Ορφανός

O δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, που παραδέχθηκε πως πετούσε σακούλες με απορρίμματα στο σπίτι του αντιπάλου του - Facebook

Ο κ. Ορφανός ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του νυν δημάρχου, καθώς κάμερες στην κατοικία του έχουν καταγράψει καρέ καρέ τη... δράση του νυν δημάρχου.

Πειθαρχική διαδικασία ξεκινά για τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, ο οποίος έριχνε σκουπίδια και περιττώματα ζώων στο σπίτι του αντιπάλου του και υποψηφίου δημάρχου, Δημήτρη Ορφανού.

Ο συνυποψήφιος του Δημήτρη Κωστούρου για τον δήμο Ναυπλιέων, Δημήτρης Ορφανός

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων με ανάρτησή του στο Facebook παραδέχθηκε νωρίτερα την ανάρμοστη πράξη του, την οποία απέδωσε στον θυμό του και την χαρακτήρισε «λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top