Δίωξη στον οδηγό του βυτιοφόρου που «λαμπάδιασε» στην Αθηνών - Κορίνθου

'Ερευνα για την κατάσταση του βυτιοφόρου

Ποινική δίωξη στον οδηγό και έρευνα για την κατάσταση του βυτιοφόρου / Βίντεο από μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star 

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό πλημμελήματος για εμπρησμό από αμέλεια προχώρησε η εισαγγελία της Αθήνας σε βάρος του οδηγού του βυτιοφόρου που παραδόθηκε χθες στις φλόγες στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Φωτιά βυτιοφόρο: «Σεβαστή η οργή των οδηγών, ήταν δύσκολο περιστατικό»

Δίωξη στον οδηγό του βυτιοφόρου που «λαμπάδιασε» στην Αθηνών - Κορίνθου

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε στον οδηγό του βυτιοφόρου που έπιασε φωτιά στην εθνική  Αθηνών - Κορίνθου - Ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα και για τον ιδιοκτήτη του βυτιοφόρου για να διαπιστωθούν ενδεχόμενες ευθύνες του / Εurokinissi

Ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε σε δίκη ενώ παράλληλα διέταξε έρευνα και για τον ιδιοκτήτη (νόμιμο εκπρόσωπο εταιρείας) του βυτιοφόρου προκειμένου να διαπιστωθούν ενδεχόμενες ευθύνες του για το ίδιο αδίκημα. Η εντολή του εισαγγελέα είναι να διαπιστωθεί εάν είχε γίνει επαρκής συντήρηση του βυτιοφόρου, καθώς φαίνεται πως η φωτιά προήλθε από μηχανολογική βλάβη. Το όχημα, σύμφωνα με τα στοιχεία, διέθετε όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις (ΚΤΕΟ κ.λπ.).

Ταλαιπωρία τέλος: Άνοιξε η Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα

Εισαγγελική παρέμβαση για τον «Γολγοθά» στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έδωσε, επίσης, εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τυχόν ποινικές ευθύνες των αρμοδίων Αρχών προκειμένου να εξακριβωθεί εάν προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διαχείριση της κυκλοφορίας και την εξασφάλιση της προστασίας των οδηγών.

Δίωξη στον οδηγό του βυτιοφόρου που «λαμπάδιασε» στην Αθηνών - Κορίνθου

Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε χθες τους εγκλωβισμένους οδηγούς που ακινητοποιήθηκαν για ώρες στην εθνική / Εurokinissi

Υπενθυμίζεται ότι χθες δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα της εθνικής μετά τη διακοπή της κυκλοφορίας, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στο βυτιοφόρο. 

Οι οδηγοί των οχημάτων εγκλωβίστηκαν στην Εθνική Οδό  για περίπου 8 ώρες με την οργή και την αγανάκτηση να ξεχειλίζουν.

«Γολγοθάς» για τους οδηγούς χθες στην Αθηνών-Κορίνθου / Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Η πυροσβεστική και η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν ότι ενήργησαν με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών, αφού το βυτιοφόρο μετέφερε υγραέριο και ο κίνδυνος να σημειωθεί μια μεγάλη έκρηξη ήταν μεγάλος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top