Αδειάζει η Αθήνα: Γεμάτα φεύγουν τα πλοία ενόψει του Δεκαπενταύγουστου

Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά

Αυξάνεται σταδιακά η έξοδος των Αθηναίων ενόψει της εορτής του Δεκαπενταύγουστου, με την κίνηση να κορυφώνεται στα λιμάνια της Αττικής. Το λιμενικό σώμα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των εκδρομέων και των αδειούχων του Αυγούστου.

Άρον άρον αδειάζουν την Αττική οι αδειούχοι του Αυγούστου

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι να είναι νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους. Η πληρότητα των πλοίων αγγίζει το 100% στους περισσότερους προορισμούς ιδιαίτερα για την Πάρο και την Τήνο.

Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τον Πειραιά ενόψει του Δεκαπενταύγουστου - Eurokinissi

Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιρειών, από το λιμάνι του Πειραιά για σήμερα Σάββατο 12/08 έχουν προγραμματιστεί 23 δρομολόγια, ενώ αναμένεται να αναχωρήσουν 31.547 επιβάτες, ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού θα γίνουν 38 αναχωρήσεις αναχωρήσεις πλοίων με 7.000 επιβάτες.

Όπου φύγει – φύγει οι αδειούχοι του Αυγούστου  

Από το λιμάνι της Ραφήνας θα πραγματοποιηθούν 9 απόπλοι πλοίων με 7.381 επιβάτες, ενώ από το λιμάνι του Λαυρίου 8 δρομολόγια με 2.990 επιβάτες.

Αυξημένη ήταν η κίνηση των ταξιδιωτών και χθες Παρασκευή 11/08 από τα τρία λιμάνια της Αττικής.

Ξεκίνησε Η Μεγάλη Έξοδος Για Τις Καλοκαιρινές Διακοπές

Από το λιμάνι του Πειραιά έγιναν 24 δρομολόγια με 29.198 αναχωρήσεις επιβατών, από το λιμάνι της Ραφήνας 17 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν 8.102 επιβάτες και από το λιμάνι του Λαυρίου 11 δρομολόγια με 2.843 επιβάτες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top