Άρον άρον αδειάζουν την Αττική οι αδειούχοι του Αυγούστου

«Βούλιαξαν» τα λιμάνια - Μεγάλη η κίνηση στους σταθμούς ΚΤΕΛ

Κορυφώνεται η μεγάλη έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου, με τους ταξιδιώτες να εγκαταλείπουν άρον - άρον την Αττική. Η κίνηση είναι αυξημένη σε λιμάνια, σταθμούς ΚΤΕΛ αλλά και στα διόδια. 

Έξοδος με ταλαιπωρία για τους Αθηναίους μετά τον καύσωνα 

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η πληρότητα στα πλοία φτάνει το 100%, ενώ με μεγάλη πληρότητα αναχωρούν και τα υπεραστικά λεωφορεία, με δημοφιλείς προορισμούς την Πελοπόννησο και τα Επτάνησα.

Καθυστερήσεις στα διόδια της Ελευσίνας

Τα αυτοκίνητα στην Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου μετακινούνταν με μικροκαθυστερήσεις στα διόδια της Ελευσίνας νωρίτερα, ωστόσο αυτή την ώρα η εικόνα είναι καλύτερη. 

Στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στα διόδια Αφιδνών είναι πυκνή η ροή των οχημάτων, χωρίς επίσης ιδιαίτερα προβλήματα για τους οδηγούς.

«Βουλιάζουν» τα λιμάνια από αδειούχους / ΙΝΤΙΜΕ

«Βουλιάζουν» τα λιμάνια

Αυξημένη είναι η επιβατική κίνηση σήμερα, Σάββατο, στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου καθώς η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου συνεχίζεται.

«Βουλιάζουν» τα λιμάνια από αδειούχους / ΙΝΤΙΜΕ

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, σήμερα ήταν προγραμματισμένα από το λιμάνι του Πειραιά 25 δρομολόγια, από το λιμάνι της Ραφήνας 9 απόπλοι πλοίων και από το λιμάνι του Λαυρίου 10 δρομολόγια.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν από το λιμάνι του Πειραιά για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη 23 δρομολόγια με 27.652 επιβάτες και 5.436 οχήματα, για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 42 δρομολόγια με 9.316 επιβάτες με 1112 οχήματα.

Από το λιμάνι του Λαυρίου, αναχώρησαν 11 πλοία με 2962 επιβάτες και 859 οχήματα, ενώ από τον λιμένα της Ραφήνας πραγματοποιήθηκαν 17 δρομολόγια με 8.561 επιβάτες και 2086 οχήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top