Έξοδος με ταλαιπωρία για τους Αθηναίους μετά τον καύσωνα 

Δύο βλάβες σε πλοία σε διάστημα 8 ωρών 

Αυξημένη είναι η έξοδος των αδειούχων από το πρωί σε λιμάνια και ΚΤΕΛ. Οι πληρότητες αγγίζουν το 100% και οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου φεύγουν με όποιο τρόπο μπορούν για λίγες ημέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς. Ορισμένοι ταξίδεψαν μετ΄εμποδίων καθώς δυο πλοία παρουσιάσανε  βλάβες, με αίσιο ευτυχώς τέλος για όλους.  

Έξοδος:  Όπου φύγει - φύγει οι Αθηναίοι για να γλιτώσουν από τον καύσωνα

Διακοπές διαρκείας σε σπίτια συγγενών και φίλων ξεκίνησαν την ίδια ώρα πολλοί Αθηναίοι από σήμερα. Ο καύσωνας υποχώρησε και η διάθεση ανέβηκε στη θέα και μόνο της θάλασσας.   

Τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά για τα νησιά του Αιγαίου και του Αργοσαρωνικού φεύγουν γεμάτα και όσους ταξιδιώτες κατάφεραν να βρουν εισιτήριο στην καλύτερη διάθεση  

Οι εκδρομείς του τριημέρου θα ξεπεράσουν τους 90. 000.  

Τα δρομολόγια και οι επιβάτες που αναχώρησαν από τον Πειραιά Τα δρομολόγια και οι επιβάτες που αναχώρησαν από τον Πειραιά 

Σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά θα πραγματοποιηθούν συνολικά 23 δρομολόγια και θα αναχωρήσουν πάνω από  24.000 επιβάτες, ενώ από τη Ραφήνα 11 πλοία θα γεμίσουν με πάνω από 8. 900 ταξιδιώτες.  

Τα δρομολόγια και οι επιβάτες που αναχώρησαν από τη Ραφήνα Τα δρομολόγια και οι επιβάτες που αναχώρησαν από τη Ραφήνα 

Ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες

Τα πλοία αναχωρούν στην ώρα τους. Υπήρξαν όμως και απρόοπτα. «Οδύσσεια»  περίμενε μεσοπέλαγα εκατοντάδες επιβάτες που έρχονταν και έφευγαν από το λιμάνι του Πειραιά,  καθώς δύο πλοία παρουσίασαν βλάβες σε διάστημα μικρότερο των 8 ωρών.   

Το Blue Horizon εκτελούσε το δρομολόγιο από το λιμάνι του Ηρακλείου προς το λιμάνι του Πειραιά, αλλά παρουσίασε μηχανική βλάβη μόλις έφτασε στον Πειραιά, για άγνωστο λόγο. Το «Blue Galaxy» με προορισμό  Σάμο, Κω και Ρόδο εμφάνισε  πρόβλημα  μετά τον απόπλου από τον Πειραιά, με συνέπεια να επιστρέψει στο λιμάνι.  

Μεγάλες πληρότητες και στα ΚΤΕΛ  

Αυξημένη ήταν η κίνηση από το πρωί και στα ΚΤΕΛ στον Κηφισό, αφού οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου αλλά και οι νέοι φοιτητές μετά και την ανακοίνωση των βάσεων γέμισαν τα λεωφορεία.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top