Δολοφονία οπαδού ΑΕΚ: Με συμπτώματα εμφράγματος η μητέρα του στο νοσοκομείο

Πληροφορίες ότι δεν άντεξε τον πόνο του άδικου χαμού του

Το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star για τους τραυματίες από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με συμπτώματα εμφράγματος στον Ερυθρό Σταυρό διακομίστηκε η μάνα του αδικοχαμένου 29χρονου Μιχάλη, του οπαδού της ΑΕΚ, ο οποίος δολοφονήθηκε χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτός είναι ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα κλήθηκε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο από τους γιατρούς που την ενημέρωσαν πως ο γιος της είναι βαριά τραυματίας.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Είχε ακουστεί ότι θα γίνει κατέβασμα από Κροάτες»

Της ανακοίνωσαν τον θάνατό του όταν πήγε στον Ερυθρό, και εκεί φέρεται εμφάνισε συμπτώματα που παραπέμπουν σε έμφραγμα, όπως πόνο στον θώρακα, δυσχέρεια και τάση λιποθυμίας. 

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων που έδειξαν ότι δεν επρόκειτο για έμφραγμα, παρ' όλ' αυτά οι γιατροί έκριναν ότι πρέπειν να παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ο 29χρονος δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στο σώμα του από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. 

Οικονόμου για δολοφονία οπαδού ΑΕΚ: Απομακρύνονται 7 αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ

Ο νεαρός οπαδός έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Όταν στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο, τον μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top