Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτός είναι ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε

Δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές από τους αιμοσταγείς χούλιγκαν της Ντιναμό

Άσχημη ήταν η μέρα που ξημέρωσε με τη χώρα να θρηνεί έναν 29χρονο άνθρωπο, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της καταδρομικής επίθεσης οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ εναντίον οπαδών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Νέα Φιλαδέλφεια: «Είχε ακουστεί ότι θα γίνει κατέβασμα από Κροάτες»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός, ο οποίος έπινε τον καφέ του έξω από το γήπεδο, δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές σε όλο του το σώμα και σωριάστηκε στο έδαφος με ακατάσχετη αιμορραγία. 

Ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Από το πρωί φίλαθλοι της ΑΕΚ αφήνουν στο σημείο που έπεσε νεκρός ο 29χρονος Μιχάλης κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας και ανάβουν κεριά στη μνήμη του. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Δολοφονική συμπλοκή οπαδών – Ένας 29χρονος νεκρός

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν επίσης πλημμυρίσει από αναρτήσεις οπαδών της ΑΕΚ που αποχαιρετούν τον νεαρό. 

Οπαδοί της ΑΕΚ αφήνουν κασκόλ και ανάβουν κεριά στη μνήμη του 29χρονου Μιχάλη που πέθανε στην επίθεση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Eurokinissi

Οπαδοί της ΑΕΚ αφήνουν κασκόλ και ανάβουν κεριά στη μνήμη του 29χρονου Μιχάλη που πέθανε στην επίθεση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Eurokinissi

 

 

Όπως έγινε γνωστό ο Μιχάλης δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο στον Ερυθρό Σταυρό, όπου, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Συλλυπητήρια από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην οικογένεια του 29χρονου Μιχάλη

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα βίαια επεισόδια που έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχαν ως συνέπεια τη δολοφονίατου 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ εξέφρασε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία - Intimenews

Ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία - Intimenews

Γεροντιδάκης για τραγωδία στη Ν. Φιλαδέλφεια: Πόσες ακόμη μέρες θα χάσουμε;

Η κροατική ομάδα εκφράζει την ανησυχία της για ό,τι συνέβη, αλλά και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του 29χρονου Μιχάλη.

Αναλυτικά οι Κροάτες έγραψαν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν το πρωί της Τρίτης:

«Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ καταδικάζει έντονα τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ (7/8) στην Αθήνα, κατά τα οποία, σύμφωνα με τις αναφορές της Ελληνικής Αστυνομίας και των ελληνικών και κροατικών μέσων ενημέρωσης, ταραξίες από την Κροατία ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με οπαδούς της ΑΕΚ. Τέτοια γεγονότα δεν συνάδουν με τις αξίες και την ηθική που προωθούμε ως σύλλογος.

Ένα ακόμα θύμα οπαδικής βίας μετρά η χώρα μας - Intimenews

Ένα ακόμα θύμα οπαδικής βίας μετρά η χώρα μας - Intimenews

Ως αθλητικός οργανισμός, είμαστε πάντα αφοσιωμένοι στην προώθηση του ευ αγωνίζεσθαι, του αθλητικού πνεύματος και της θετικής ατμόσφαιρας στα γήπεδα. Τα επεισόδια όχι μόνο απειλούν την ασφάλεια όλων των παρευρισκόμενων, αλλά και βλάπτουν τη φήμη του ποδοσφαίρου ως ενός αθλήματος που ενώνει ανθρώπους και πολιτισμούς.

 

 

Εκφράζουμε τη βαθιά μας ανησυχία για αυτό το περιστατικό. Δυστυχώς, ένα άτομο έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των ταραχών. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα ήθελε να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού φιλάθλου.

Για άλλη μια φορά, υπενθυμίζουμε και καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τον αγώνα, λαμβάνοντας υπόψη ότι η UEFA, σε συμφωνία με την αστυνομία, αποφάσισε ότι και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς.

Η Ντιναμό παραμένει προσηλωμένη στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος στο οποίο η αγάπη για τον αθλητισμό εκφράζεται με θετικό τρόπο, μέσω της συντροφικότητας, του σεβασμού και της συνεργασίας».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top