Νέα Φιλαδέλφεια: Δολοφονική συμπλοκή οπαδών – Ένας 29χρονος νεκρός

Σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση - Η φάλαγγα των οπαδών στην Αττική Οδό

Δεν έχει τέλος η οπαδική βία. Το βράδυ της Δευτέρας χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφτασαν οργανωμένα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και επιτέθηκαν με απίστευτη αγριότητα σε οπαδούς της ομάδας. Ένας νεαρός έπεσε νεκρός και άλλοι οχτώ τραυματίστηκαν. 

 

 

Νεκρός είναι ένας 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ από την Ελευσίνα, ο οποίος φέρει πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Επίσης τραυματίες είναι πέντε Κροάτες και τρεις Έλληνες, ενώ υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι έχει τραυματιστεί κι ένα κοριτσάκι 13 ετών, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο την ώρα της συμπλοκής. 

Ιωάννινα: Στη φυλακή πέντε άτομα για την άγρια συμπλοκή οπαδών

Σύμφωνα με την αστυνομία η ομάδα των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποτελούνταν από άτομα που προέρχονται από έξι χώρες. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 96 συλλήψεις και δεκάδες προσαγωγές. 

 

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πέρα από τα 96 άτομα στα οποία οι Αρχές έχουν φορέσει χειροπέδες στη ΓΑΔΑ κρατούνται 82 Κροάτες, δύο Έλληνες, ένας Αυστριακός, ένας Αλβανός, ένας Βόσνιος και ένας Γερμανός. 

 

 

Περιστέρι: Επίθεση αστυνομικών σε οπαδούς

Την ίδια στιγμή στον Ερυθρό Σταυρό νοσηλεύονται οκτώ τραυματίες, πέντε εκ των οποίων είναι Έλληνες και τρεις Κροάτες.

Νέα Φιλαδέλφεια: Οργανωμένο σχέδιο είχαν οι οπαδοί της Ντιναμό

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα 150 – 200 οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφτασαν οδικώς στην Ελλάδα, παρά την απαγόρευση της μετακίνησης φιλάθλων από την Κροατία για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ στο γήπεδο ΟΠΑΠ Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Θεσσαλονίκη: Οπλοστάσιο σε δύο συνδέσμους φιλάθλων - Συνελήφθη 37χρονος

Οι Κροάτες οπαδοί φαίνεται πως έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου και φτάνοντας στην Αττική Οδό σκορπίστηκαν και μεγάλος αριθμός τους κατευθύνθηκε προς τον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη. Εκεί συναντήθηκαν με οπαδούς του Παναθηναϊκού και μαζί επιβιβάστηκαν στο τρένο, κατέβηκαν στον σταθμό Πευκάκια και με τα πόδια κατευθύνθηκαν στο γήπεδο της ΑΕΚ. 

 Φτάνοντας εκεί επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ που έπιναν τον καφέ τους μετά την προπόνηση της ομάδας τους, αλλά και σε απλούς πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο. 

Επεισόδια στο Μαρούσι - Προσήχθησαν οπαδοί που έκαναν ζημιές σε συρμούς

Ένας 29χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε. 

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν η ΕΛ.ΑΣ. θα επιτρέψει σήμερα τη διεξαγωγή του αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Οπαδοί της ΑΕΚ αποχαιρετούν τον 29χρονο

Από το πρωί έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια οπαδοί της ΑΕΚ αποχαιρετούν με κεράκια και κιτρινόμαυρα κασκόλ τον 29χρονο που έχασε τη ζωή του μετά από την επίθεση των οπαδών της Ντιναμό.

 

 

Οι οπαδοί σχημάτισαν με κεράκια το αρχικό του νεαρού, ενώ σε ανάρτηση στο Twitter αναρωτήθηκαν: «Πόσες φορές ακόμα “Ποτέ Ξανά”;»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top