Ιωάννινα: Στη φυλακή πέντε άτομα για την άγρια συμπλοκή οπαδών

Στη ΜΕΘ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ένας 30χρονος

Ενώπιον του εισαγγελέα οι συλληφθέντες για το άγριο οπαδικό επεισόδιο στα Ιωάννινα – Ένταση έξω από τα Δικαστήρια/ βίντεο ΕΡΤ

Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκαν οι πέντε από τους έξι συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων, την περασμένη Παρασκευή.

Άγρια συμπλοκή στα Ιωάννινα - Τέσσερις τραυματίες στο νοσοκομείο

Σήμερα, στον ανακριτή μεταφέρθηκαν για να απολογηθούν και δύο από τους τρεις οπαδούς, που είχαν αρχικά ταυτοποιηθεί και διέφευγαν της σύλληψης. Όμως μετά την έκδοση εντάλματος, οι δύο συνελήφθησαν. Κατά την προσαγωγή τους στην εισαγγελέα ο ένας ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι στον ανακριτή. Όλοι κατηγορούνται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Διαμαρτυρία φιλάθλων έξω από τα δικαστήρια Ιωαννίνων για την αιματηρή οπαδική συμπλοκή- Eurokinissi Λεωνίδας Μπακόλας

Διαμαρτυρία φιλάθλων έξω από τα δικαστήρια Ιωαννίνων για την αιματηρή οπαδική συμπλοκή- Eurokinissi Λεωνίδας Μπακόλας

Ο συνήγορος δύο εκ των κατηγορουμένων -οι οποίοι είναι αδέλφια- Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του σημείωσε πως η προφυλάκιση είναι δικαιολογημένη βάσει των στοιχείων και του υλικού που υπάρχουν μέχρι τώρα και ευχήθηκε σύντομη ανάρρωση στον σοβαρά τραυματία που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 30χρονος στα Ιωάννινα

Ο συνήγορος των υπολοίπων, Δημήτρης Νάκος, ανέφερε πως κατά την ακροαματική διαδικασία θα αποδειχθούν οι πραγματικές συνθήκες των γεγονότων και ευχήθηκε περαστικά στον τραυματία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top