Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 30χρονος στα Ιωάννινα

«Πεδίο μάχης» τα δικαστήρια - Πήγαν να λιντσάρουν τους συλληφθέντες

Ιωάννινα: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 30χρονος 
Τo ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star για την κατάσταση της υγείας του 30χρονου στα Ιωάννινα και τις δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση

Πεδίο μάχης θύμιζαν το πρωί τα δικαστήρια Ιωαννίνων. Συγκεντρωμένοι οπαδοί επιτέθηκαν στους συλληφθέντες για το επεισόδιο που έγινε στην περιοχή Σεισμόπληκτα και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό νεαρών. Για αρκετή ώρα η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου. 

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της αιματηρής συμπλοκής στα Ιωάννινα

Έξω απο τα δικαστήρια Ιωαννίνων επικράτησε πανδαιμόνιο την ώρα που οι χούλιγκανς πέρασαν την πόρτα του κτιρίου.

'Ενταση στα δικαστήρια Ιωαννίνων μεταξύ οπαδών και συλληφθέντων

Οπαδοί των Ιωαννίνων είχαν συγκεντρωθεί και προσπαθούσαν να λιντσάρουν τους τέσσερις συλληφθέντες, ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τους κρατήσουν σώους. 

Ιωάννινα: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 30χρονος 

Ο 30χρονος που δέχθηκε επίθεση δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 30χρονος στα Ιωάννινα

Μάχη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ιωαννίνων δίνει για να κρατηθεί στη ζωή ο 30χρονος που φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις / Φωτογραφία από δελτίο ειδήσεων Star

Οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που φέρει από χτύπημα του έχουν προκαλέσει πολύ μεγάλη ζημιά και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν.

'Ολα ξεκίνησαν όταν οπαδοί δύο ομάδων συναντήθηκαν στη περιοχή Σεισμόπληκτα και όπως κατέγραψε κάμερα ασφαλείας υπήρξε άγρια συμπλοκή. Θύματα της βάναυσης επίθεσης είναι τέσσερα άτομα ηλικίας 20, 29 και 30 ετών, τα οποία διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. 

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής και κίνητρο της επίθεσης πιστεύεται ότι είναι οι οπαδικές διαφορές.

Δύο απο τους συλληφθέντες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα και οι άλλοι τέσσερις την Τρίτη. Οι αρχές συνέλαβαν συνολικά 8 άτομα και αναζητούν άλλους τρεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top