Canadair: Τελέστηκε το μνημόσυνο των πιλότων - Δάκρυσε ο ιερέας

«Έσπασε» η φωνή του την ώρα που έψελνε

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο τρισάγιο που έγινε στην Κάρυστο

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε σήμερα, Πέμπτη, το 9ήμερο μνημόσυνο για τους δύο πιλότους του μοιραίου Canadair που έχασαν τη ζωή τους στην Κάρυστο, κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης φωτιάς. 

Πτώση Canadair: Ράγισαν καρδιές στο τρισάγιο για τους πιλότους

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, το πένθος για τους Χρήστο Μουλά και Περικλή Στεφανίδη ήταν τόσο έντονο που ακόμα και ο ιερέας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Με «σπασμένη» φωνή έψαλε στη μνήμη των δύο πιλότων, που έχασαν τη ζωή τους στη μάχη με τις φλόγες στην Εύβοια.

Οι δύο πιλότοι που σκοτώθηκαν κατά την κατάσβεση φωτιάς στην Εύβοια

«Μακάρι να μην είχαν φύγει τα δύο παιδιά και να βρισκόμασταν εδώ για άλλο λόγο», είπε χαρακτηριστικά στην ίδια πηγή ο ιερέας.

Στο 9ήμερο μνημόσυνο των δύο πιλότων, έδωσαν μεταξύ άλλων το «παρών» και η βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής προστασίας του Δήμου Καρύστου, Δημήτρης Ξυπόλυτος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Καρύστου, Νίκος Δρακόγιαννης, ο πρόεδρος του Πλατανιστού κ. Παπαχρήστου, ο διοικητής του ΑΤ Καρύστου, ο λιμενάρχης Καρύστου, εκπρόσωποι της πυροσβεστικής και αρκετοί ακόμα εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας.

Τελέστηκε το 9ήμερο μνημόσυνο για τους δύο πιλότους / evima.gr
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top