Πτώση Canadair: Ράγισαν καρδιές στο τρισάγιο για τους πιλότους

Συγκινητικές στιγμές στην Κάρυστο 

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σήμερα στο τρισάγιο που έγινε στην Κάρυστο, στη μνήμη των ηρωικών πιλότων του μοιραίου Canadair που συνετρίβη την περασμένη Τρίτη, στη διάρκεια κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς που έκαιγε στην περιοχή. 

Τραγωδία Canadair: Ρίγη συγκίνησης στο Πεντάγωνο – Τίμησαν τους δύο πιλότους

Την ίδια στιγμή, ξεκίνησαν οι έκτακτες επιθεωρήσεις του υφυπουργού Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να επικαιροποιηθούν τα μέτρα ασφαλείας και πυρασφαλείας σε αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων. 

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Χαρδαλιά στην Περιφέρεια

Συγκινητικές στιγμές στο τρισάγιο των πιλότων του Canadair στην Κάρυστο

Συγκινημένος ο δήμαρχος Καρύστου, στο τρισάγιο που έγινε σήμερα στη μνήμη των Αεροπόρων Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη που έπεσαν με το Canadair τους, εν ώρα καθήκοντος, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, στην φωτιά στην περιοχή του Πλατανιστού. 

Τα συγκινητικά λόγια του δημάρχου Καρύστου

Τα συγκινητικά λόγια του δημάρχου Καρύστου  

«Υπερασπιστήκατε την πατρίδα μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός σας. Τιμή και δόξα στους αετούς. Τιμή και δόξα στους ήρωες που φεύγουν σαν ήρωες» ανέφερε ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος. 

Τα αίτια της τραγωδίας ψάχνει η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων

Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων της Πολεμικής Αεροπορίας ψάχνει από την πρώτη στιγμή τα αίτια της τραγωδίας με το Canadair και το γιατί χτύπησε με το δεξί φτερό πάνω σε κλαδιά δέντρου, με αποτέλεσμα να πάθει απώλεια στήριξης.  

Στο μικροσκόπιο των ειδικών έχουν μπει οι δύο φάσεις αυτής της τραγωδίας και καλούνται να δώσουν απαντήσεις στα κυρίαρχα ερωτήματα: Πρώτον, τι οδήγησε το Canadair πάνω στα δέντρα. Και δεύτερον, μετά την πρόσκρουση στα κλαδιά, πώς το πυροσβεστικό αεροσκάφος κατέληξε στην πλαγιά;   

Χαρδαλιάς: Άρχισαν οι έκτακτες επιθεωρήσεις στρατιωτικών αποθηκών    

Την ίδια στιγμή, άρχισαν σήμερα οι έκτακτες επιθεωρήσεις στρατιωτικών αποθηκών, πυρομαχικών και καυσίμων, από τον υφυπουργό Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος επισκέφτηκε εγκαταστάσεις στην Κομοτηνή, τη Θεσσαλονίκη, καθώς και την 110 Πτέρυγα Μάχης της Λάρισας. 

Επιθεώρηση των μέτρων πυρασφάλειας σε Μονάδες από τον Ν. Χαρδαλιά

Επιθεώρηση των μέτρων πυρασφάλειας σε Μονάδες από τον Ν. Χαρδαλιά 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top