«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Χαρδαλιά στην Περιφέρεια

Στο Μαξίμου ύστερα από την επιθεώρηση της πυρασφάλειας σε στρατόπεδα  

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, επέστρεψε από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας, ύστερα από οδηγίες του Νίκου Δένδια.  

Φωτιές: Ξεκινά η αυτοψία Χαρδαλιά σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο κ. Χαρδαλιάς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Υποψηφιότητα Πατούλη: Παραμένει δήμαρχος στη Γλυφάδα ο Παπανικολάου

Όπως όλα δείχνουν, πλέον βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του σημερινού υφυπουργού Εθνικής Άμυνας στην Περιφέρεια Αττικής, μετά τη δυσαρέσκεια Μαξίμου για τον σημερινό Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, μετά το ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο και ενώ η Ελλάδα πενθούσε τους πιλότους των Canadair.    

Έντονη ενόχληση Μητσοτάκη για το ζεϊμπέκικο του Πατούλη

Σύμφωνα με πληροφορίες η υποψηφιότητα του κ. Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής θα ανακοινωθεί αύριο Δευτέρα 31 Ιουλίου, ενώ με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα υπάρξει συνάντηση την Τρίτη, καθώς αύριο επισκέπτεται την Κύπρο.    

Αναβάλλονται οι επισκέψεις Χαρδαλιά τη Δευτέρα 31/7 σε στρατόπεδα 

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο οι αυριανές επισκέψεις του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας σε μονάδες της χώρας, για επιθεώρηση των μέτρων πυρασφάλειας, αναβάλλονται.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top