Έντονη ενόχληση Μητσοτάκη για το ζεϊμπέκικο του Πατούλη

Ανοιχτά αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα από το Μέγαρο Μαξίμου 

Έντονη ενόχληση υπάρχει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη,  με αφορμή τις εικόνες που δείχνουν τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη να χορεύει ζεϊμπέκικο χθες βράδυ σε εκδήλωση αποδήμων στο Ζάππειο. 

Κηδεία πιλότου Canadair Π. Στεφανίδη: Ανείπωτη θλίψη αλλά και περηφάνεια

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ του Star Πέτρος Μποτσαράκος, χθες βράδυ έγινε η παγκόσμια συνάντηση αποδήμων στο Ζάππειο και από εκεί δημοσιοποιήθηκε ένα βίντεο στο οποίο ο κ. Πατούλης χορεύει ζεϊμπέκικο με την Κατερίνα Στανίση στο μικρόφωνο. 

Το ζεϊμπέκικο του Γ. Πατούλη το οποίο προκάλεσε τη δυσαρέσκεια Μητσοτάκη  Το ζεϊμπέκικο του Γ. Πατούλη το οποίο προκάλεσε τη δυσαρέσκεια Μητσοτάκη  

Νέα Αγχίαλος: Προς αντικατάσταση ο Διοικητής για τη φωτιά στα πυρομαχικά 

Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας μετέφερε ότι υπάρχει έντονη ενόχληση από  τον Πρωθυπουργό, καθώς χθες είχαμε την κηδεία του άτυχου ανθυποσμηναγού αλλά και ένα σχεδόν πολεμικό σκηνικό, με τις εκρήξεις στο στρατόπεδο πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας στη Νέα Αγχίαλο. Και είναι τέτοια η ενόχληση  που στο ερώτημα αν θα συνεχιστεί η στήριξη του κ. Πατούλη εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, η απάντηση από το ίδιο στέλεχος  ήταν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Μητσοτάκης: Ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης θα είναι αμείλικτος με τους εμπρηστές

Συγγνώμη Πατούλη  για το ζεϊμπέκικο 

Πριν από λίγο πάντως  ο Περιφερειάρχης Αττικής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος και ζήτησε συγγνώμη.     

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top