Υποψηφιότητα Πατούλη: Παραμένει υποψήφιος στη Γλυφάδα ο Παπανικολάου

Η απάντηση Χαρδαλιά σε ερώτηση για υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά για το αν τελικά η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει τον Γιώργο Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής, μετά το ζεϊμπέκικό του εν μέσω τριήμερου πένθους για την απώλεια των δύο πιλότων του Canadair που έπεσε στην Κάρυστο.

Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να πάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά αύριο. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε στους συνεργάτες του την έντονη ενόχλησή του για τη συμπεριφορά του Γιώργου Πατούλη και σκέφτεται σοβαρά να μην τον στηρίξει εκ νέου στις εκλογές του Οκτωβρίου.   

Έντονη ενόχληση Μητσοτάκη για το ζεϊμπέκικο του Πατούλη

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Πατούλης ζήτησε συγγνώμη και μίλησε για κακιά στιγμή, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται να έπεισε τον πρωθυπουργό.   

«Η ενόχληση του Πρωθυπουργού ήταν δικαιολογημένη. Δεν μπορεί όμως για ένα λάθος, το οποίο αναγνώρισε και ζήτησε συγγνώμη ο κ. Πατούλης να τεθούν σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν και η επόμενη μέρα της Περιφέρειας Αττικής» λένε κύκλοι του κ. Πατούλη.  

Μαξίμου: Σκέφτεται Παπανικολάου αντί Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής

Για την Περιφέρεια Αττικής, αν δεν υπάρξει στήριξη της Ν.Δ. στον κ. Πατούλη, ακούγονται τα ονόματα του δήμαρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και του υφυπουργού Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά. Ωστόσο σήμερα, Κυριακή, ο κ. Παπανικολάου ανακοίνωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο Γλυφάδας. Η κίνηση αυτή επιβεβαιώνει πως ο ίδιος έφυγε από την «κούρσα» των υποψηφίων για την Περιφέρεια Αττικής.

«Με όλη μου την αγάπη. Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της. Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε. Για αυτά που έρχονται. Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού "Η Γλυφάδα μας".Τα καλύτερα είναι μπροστά», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος ξεκίνησε από σήμερα αυτοψία στα πεδία μάχης για πυρασφάλεια, σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής απάντησε: «Αυτό είναι λάθος ερώτηση σε λάθος στιγμή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top