Ηλεία: Εξιχνιάστηκε δολοφονία μετά από 11 μήνες – Τον σκότωσε ο αδελφός του

Πώς η αστυνομία έφτασε στον δολοφόνο του επιχειρηματία

Δείτε τι έλεγε ο αδελφός του θύματος στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Τον δολοφόνο του 68χρονου επιχειρηματία, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Εφύρα Ηλείας στις 19 Σεπτεμβρίου 2022 εντόπισε η αστυνομία. Δράστης του στυγερού εγκλήματος είναι ο 70χρονος αδελφός του. 

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο 70χρονος βρισκόταν από την αρχή στο επίκεντρο των ερευνών της αστυνομίας. 

Ηλεία: Στο μικροσκόπιο των αρχών πρόσωπο για τη δολοφονία του 68χρονου

Κι αυτό γιατί ο ίδιος είχε υποπέσει σε αρκετές αντιφάσεις, ενώ υπήρχαν και ευρήματα που οδηγούσαν προς το πρόσωπό του. 

Το εσωτερικό του σπιτιού, όπου βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας στην Ηλεία

Το εσωτερικό του σπιτιού, όπου βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας στην Ηλεία - patrisnews.gr

Η δικογραφία, 11 μήνες μετά το έγκλημα, διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα και σε βάρος του 70χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία. 

Έγκλημα Ηλεία: Με 40 χτυπήματα στο κεφάλι σκότωσαν τον επιχειρηματία

Από τις έρευνες προέκυψε ότι τα δύο αδέλφια δεν είχαν καλές σχέσεις και πολύ συχνά είχαν τσακωμούς. 

O 68χρονος που δολοφονήθηκε από τον αδελφό του στην Ηλεία

O 68χρονος που δολοφονήθηκε από τον αδελφό του στην Ηλεία

Ηλεία: Πώς έφτασε στα ίχνη του δολοφόνου η αστυνομία

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο 70χρονος καθάρισε τον χώρο, όπου βρέθηκε νεκρός ο αδελφός του, αλλά και από το γεγονός ότι ήταν ο μοναδικός που το επίμαχο διάστημα τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του. 

Νεκρός επιχειρηματίας στην Ηλεία - Είχε τραύμα στο κεφάλι

O 68χρονος είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του, κοντά στο χώρο της επιχείρησης του και έφερε βαθύ τραύμα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί από τις αρχές. Το θύμα είχε δεχθεί πέντε χτυπήματα στο κεφάλι από αντικείμενο με κόχη. 

Ηλεία: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπού άνδρα, που είχε διαπραχθεί στις 19-9-2022, σε περιοχή της Ηλείας.

Από την έρευνα των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, στις 19-9-2022, αργά το βράδυ, σε περιοχή της Ηλείας, ο 68χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην οικία του, φέροντας τραύματα στο κεφάλι του και στα χέρια του.

Κατά την διενέργεια αυτοψίας, στον τόπο του εγκλήματος, δεν διαπιστώθηκαν ίχνη διάρρηξης, έρευνας ή αναστάτωσης της οικίας του θύματος, ενώ από την Ιατροδικαστική Έκθεση Νεκροψίας Νεκροτομίας, διαπιστώθηκε ότι έφερε στην περιοχή της κεφαλής πολλαπλές κακώσεις και στα χέρια του τραύματα άμυνας.

Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί, αφού αξιοποίησαν τα ευρήματα στον τόπο του εγκλήματος, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, αλλά και από την αξιολόγηση των μαρτυρικών καταθέσεων, καθώς και ειδικών ανακριτικών τεχνικών, διακρίβωσαν τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας του 68χρονου, από τον κατηγορούμενο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top