Ελεύθερος ο στιχουργός για τη διακίνηση ναρκωτικών

Υποστήριξε ότι ήταν για προσωπική του χρήση

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο στιχουργός, ο οποίος συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Τρίπολη

Ομόφωνα ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ότι δεν συντρέχουν λόγοι προφυλάκισης του γνωστού στιχουργού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης και κάνναβης. 

Ποιος είναι ο γνωστός στιχουργός που συνελήφθη για ναρκωτικά

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στην κατοικία του ήταν για προσωπική χρήση.

Ο στιχουργός φέρεται να είχε επαφές με εγκληματική οργάνωση πέντε ατόμων που δρούσε στην Τρίπολη. Η αστυνομία συνέλαβε δύο μέλη, τον αρχηγό κι έναν διακινητή, οι οποίοι προφυλακίστηκαν. Τα υπόλοιπα τρία μέλη αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους. 

Από έρευνες που πραγματοποίησε η Αστυνομία προέκυψε ότι η οργάνωση με έδρα την Τρίπολη, διακινούσε ναρκωτικά στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. 

Γνωστός στιχουργός μεγάλων επιτυχιών συνελήφθη για εμπορία ναρκωτικών

Η εν λόγω οργάνωση συνδέεται με μια άλλη ομάδα στην Πάτρα που διακινούσε κοκαΐνη σε σπίτια 60 επιφανών Πατρινών, καθώς και σε γνωστά κέντρα διασκέδασης της πόλης. Αυτή η ομάδα είχε προμηθεύσει μεγάλη ποσότητα κάνναβης -8 κιλά- τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης στη Τρίπολη. Εκεί συνελήφθησαν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και ο στιχουργός.

Όσον αφορά στην εγκληματική οργάνωση της Πάτρας που διοχέτευε στην πόλη μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, αυτή είχε την έδρα της μακριά από τον αστικό ιστό. 

Σε περιοχή υπεράνω υποψίας διατηρούσε αποθήκη, στην οποία τα μέλη της κοιμόντουσαν για να φυλάνε τα ναρκωτικά. Παρατηρούσαν συχνά τα διερχόμενα αυτοκίνητα και πεζούς και όταν έβλεπαν ύποπτες κινήσεις ειδοποιούσαν τα υπόλοιπα μέλη υπό των φόβο των διωκτικών αρχών.

Στην αποθήκη βρέθηκαν υλικά συσκευασίας και ζυγαριές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top