Ποιος είναι ο γνωστός στιχουργός που συνελήφθη για ναρκωτικά

'Eχει υπογράψει πολλές λαϊκές επιτυχίες

Γνωστός στιχουργός βρίσκεται ανάμεσα στα πέντε άτομα στα οποία πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης για υπόθεση ναρκωτικών.

Γνωστός στιχουργός μεγάλων επιτυχιών συνελήφθη για εμπορία ναρκωτικών

Τα πέντε άτομα φέρονται, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, να διακινούσαν συστηματικά ποσότητες ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από 5,5 κιλά κάνναβης και 800 γραμμάρια κοκαΐνης.

Το προφίλ του γνωστού στιχουργού που συνελήφθη για ναρκωτικά

Ο 53χρονος έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τραγουδιστών που κυριαρχούν στις πίστες και στο λαϊκό ρεπερτόριο.

Το προφίλ του γνωστού στιχουργού που συνελήφθη για ναρκωτικά

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές.

Ο 53χρονος στιχουργός δραστηριοποιούνταν στον χώρο της νύχτας και μάλιστα δούλευε και ως «προστασία» σε κέντρα διασκέδασης, ενώ έχει εκτίσει και ποινή στη φυλακή στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Στην κατοχή του βρέθηκαν 27,7 γραμμάρια κοκαΐνης, 95 γραμμάρια κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση

Οι πολύμηνες και εμπεριστατωμένες έρευνες, οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη προμήθεια, μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κάνναβης και κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν την 15/6/2023, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 5 ημεδαποί, ηλικίας από 26 έως 56 ετών, μέλη της οργάνωσης.

Όπως προέκυψε οι συλληφθέντες, είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση τουλάχιστον από το Φεβρουάριο του 2023 και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες σε περιοχές της Τρίπολης, αποκομίζοντας σημαντικά χρηματικά ποσά.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα, η οργάνωση διέθετε ιεραρχική δομή, με διαρκή δράση και διακριτούς ρόλους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top