Γνωστός στιχουργός μεγάλων επιτυχιών συνελήφθη για εμπορία ναρκωτικών

Συνελήφθη ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης

Ένας γνωστός στιχουργός, ο οποίος έχει γράψει πολλές λαϊκές επιτυχίες, είναι ανάμεσα στα 5 άτομα, που συνέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που διακινούσαν συστηματικά ποσότητες ναρκωτικών.

Στην κατοχή του 53χρονου στιχουργού βρέθηκαν 27,7 γραμμάρια κοκαΐνης και 95 γραμμάρια κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Συνολικά, κατασχέθηκαν πάνω από 5,5 κιλά κάνναβης και 800 γραμμάρια κοκαΐνης

Φωτιά σε διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια - Νεκρός ένας άνδρας

Τα πέντε μέλη του κυκλώματος, με έδρα την Τρίπολη, φέρονται να πραγματοποίησαν τουλάχιστον 600 συναλλαγές ναρκωτικών ουσιών και να διακίνησαν 18 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Όσον αφορά στα κέρδη τους, υπολογίζονται στις 148.000 ευρώ.

Κως: Η Αναστάζια δολοφονήθηκε σε ακατοίκητο σπίτι κι όχι στου 32χρονου

Ο γνωστός στιχουργός, ο οποίος έχει γράψει τους στίχους σε πολλά τραγούδια που έχουν γίνει επιτυχίες, έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς δραστηριοποιούνταν στον χώρο της νύχτας, ενώ έχει εκτίσει και ποινή στη φυλακή στα τέλη της δεκαετίας του 1990 για υπόθεση ναρκωτικών.

Πρόστιμο 270.000 ευρώ σε γνωστή influencer για φοροδιαφυγή

Η εγκληματική οργάνωση της Αρκαδίας συνδέεται με άλλη μία ομάδα της Πάτρας, που διακινούσε κοκαΐνη σε σπίτια 60 επιφανών Πατρινών (τα ονόματα τους περιλαμβάνονται στη δικογραφία), καθώς και σε γνωστά κέντρα διασκέδασης της πόλης. 

Ναρκωτικά: Συνελήφθησαν επτά άτομα σε Λαύριο και Βριλίσσια για διακίνηση

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top