Κως: Η Αναστάζια μπήκε στο σπίτι του υπόπτου, αλλά δε βγήκε ποτέ

Ποια η σχέση της με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές

Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για την υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε στην υπόθεση αναζήτησης της 37χρονης Αναστάζια στην Κω. Η σορός της εντοπίστηκε μέσα σε σακούλα, καλυμμένη από χόρτα και κλαδιά, στην περιοχή Αλυκές, χθες το απόγευμα. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η κοπέλα είχε ασφυκτικό θάνατο, ωστόσο σήμερα θα μεταφερθεί η σορός της στη Ρόδο για νεκροψία- νεκροτομή.

Κως: Νεκρή η 27χρονη Αναστάζια - Εντοπίστηκε η σορός της μέσα σε σακούλα

Ο βασικός ύποπτος, ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε. Κρατείται στην Ασφάλεια και σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή, απολογούμενος για αρπαγή και γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο που δείχνουν την 27χρονη να μπαίνει στο σπίτι του 32χρονου, αλλά να μη βγαίνει ποτέ. Εικάζεται ότι σε αυτό το σπίτι βρήκε μαρτυρικό θάνατο το κορίτσι και στη συνέχεια, οι δράστες έβγαλαν το πτώμα της από την πίσω πλευρά του κτιρίου, όπου δεν υπάρχουν γείτονες. 

Η κοπέλα βρισκόταν στο νησί μαζί με τον σύντροφό της εδώ και ενάμιση μήνα. Είχαν έρθει από την Πολωνία για να εργαστούν σε μεγάλο ξενοδοχείο του νησιού κατά την τουριστική σεζόν. Το ζευγάρι φέρεται να γνώριζε τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές.

Κως: Πώς δολοφονήθηκε η 27χρονη Αναστάζια - Τα πρώτα στοιχεία

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η κοπέλα προμηθευόταν ουσίες από τον βασικό ύποπτο, γι’ αυτό και πήγε στο σπίτι του. Ο σύντροφός της τον γνώριζε κι έτσι ίσως δεν ανησύχησε, όταν του έγραψε η κοπέλα σε μήνυμα ότι θα τη γύριζε στο σπίτι ο φίλος τους. 

Έγκλημα στην Κω: Oι αντιφάσεις του βασικού υπόπτου

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια, υποστήριξε στις αρχές ότι η κοπέλα πήγε στο σπίτι του. Ισχυρίζτηκε ότι συνευρέθηκαν ερωτικά, με τη συναίνεσή της και στη συνέχεια την άφησε ζωντανή σε σημείο που υπέδειξε. Ωστόσο, το στίγμα του κινητού της δεν έδειξε την κοπέλα να έχει περάσει από το σημείο.

Ο 32χρονος έχει έναν συγκάτοικο από το Πακιστάν, ο οποίος δήλωσε στις αρχές ότι η κοπέλα δεν πήγε στο σπίτι τους η και πως δεν ξέρει τίποτα. 

To ζευγάρι από την Πολωνία είχε έρθει στην Ελλάδα για να εργαστεί - Τον Απρίλιο είχαν ταξιδέψει στην Ιταλία

To ζευγάρι από την Πολωνία είχε έρθει στην Ελλάδα για να εργαστεί - Τον Απρίλιο είχαν ταξιδέψει στην Ιταλία

Εντύπωση προκαλούν οι αμυχές που βρέθηκαν στο σώμα του 32χρονου. Εκείνος υποστηρίζει ότι τις έχει καιρό και πως γρατζουνίστηκε από χόρτα. 

Τέλος, το στοιχείο που έκανε τις αρχές να τον υποπτευθούν από την πρώτη στιγμή είναι ότι ο 32χρονος έβγαλε αεροπορικό εισιτήριο για Ιταλία, μία μέρα μετά την εξαφάνισή της, χωρίς να γνωρίζει κανείς από τους οικείους του, γι' αυτό το ταξίδι.

Έγκλημα στην Κω: Ένδειξη πένθους στο facebook του συντρόφου της

Ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια, επίσης από την Πολωνία, μετά την τραγική είδηση του θανάτου της, άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ του στο facebook βάζοντας μια εικόνα με μαύρη κορδέλα, ως ένδειξη πένθους. 

Την αναζητούσε επί έξι μέρες στην Κω, όπου είχαν έρθει μαζί για να εργαστούν. Ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε η 27χρονη πριν χάσει τη ζωή της με μαρτυρικό τρόπο. Ο ίδιος υποστήριξε στις αρχές ότι η Αναστάζια του είπε πως θα την επέστρεφε στο σπίτι ένας φίλος τους και πως λίγο αργότερα του έγραψε: "έλα να με πάρεις". Πήγε να τη βρει όμως η κοπέλα δεν ήταν εκεί.

Έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνταν, με τον ίδιο να καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας να πηγαίνει σε καταστήματα της περιοχής, κρατώντας τη φωτογραφία της στα χέρια και ρωτώντας μήπως την έχει δει κανείς.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top