Κως: Νεκρή η 27χρονη Αναστάζια - Εντοπίστηκε η σορός της μέσα σε σακούλα

Το πτώμα βρέθηκε σε υδροβιότοπο, περίπου 1 χλμ. από το σπίτι του αλλοδαπού

Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση της 27χρονης Αναστάζια στην Κω/ κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τραγικό επίλογο είχε η αναζήτηση της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Η σορός της εντοπίστηκε σε υδροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές. Βρισκόταν μέσα σε σακούλα, καλυμμένη με κλαδιά, σύμφωνα με πληροφορίες της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Εξαφάνιση 27χρονης: Στην Κω κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών

Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση της 27χρονης Αναστάζια στην Κω

Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση της 27χρονης Αναστάζια στην Κω

Το πτώμα βρέθηκε σε ελώδη περιοχή, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του 32χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές, που κρατείται για αρπαγή.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν συνεργοί στο έγκλημα με θύμα την 27χρονη Αναστάζια/ κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η δημοσιογράφος, Κλεοπάτρα Μισαηλίδου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι έρευνες που είχαν γίνει στην περιοχή ήταν εξονυχιστικές και εικάζεται από τις αρχές ότι η σορός μεταφέρθηκε στο σημείο πολύ αργότερα. 

Εικάζεται από τις αρχές ότι η σορός μεταφέρθηκε στο σημείο πολύ αργότερα- Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Στο νησί βρίσκεται και η μητέρα της κοπέλας, η οποία ήρθε από την Πολωνία μαζί με ερευνητές για να συμμετάσχει στις έρευνες. 

Τα ίχνη της 27χρονης Αναστάζια χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα

Τα ίχνη της 27χρονης Αναστάζια χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα

Υπενθυμίζεται ότι η 27χρονη είχε έρθει από την Πολωνία μαζί με τον σύντροφό της, προκειμένου να εργαστεί στην Κω για την τουριστική σεζόν. 

Ο σύντροφός της ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί της. Του είπε ότι θα τη γύριζε στο σπίτι ένας φίλος. Στη συνέχεια, όμως του έστειλε μήνυμα "έλα να με πάρεις" κι έκτοτε το κινητό της ήταν κλειστό. 

Η σορός της κοπέλας βρέθηκε μέσα σε σακούλα σε υδροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές της Κω

Η σορός της κοπέλας βρέθηκε μέσα σε σακούλα σε υδροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές της Κω

Βίντεο ντοκουμέντο με την 27χρονη πριν την εξαφάνισή της

Σε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας ψητοπωλείου φαίνεται η άτυχη 27χρονη, λίγες ώρες πριν χαθούν τα ίχνη της.

«Η κοπέλα πέρασε από δω κατά της 19:25 για ένα, δύο λεπτά, πήρε έναν τιμοκατάλογο, έβγαλε φωτογραφία τον τιμοκατάλογο τον πήρε μαζί της και έφυγε και πήγε προς Μαρμάρι, που είναι το mini market. Στα 500 μέτρα από μένα είναι το mini market» είπε ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου. 

Βίντεο ντοκουμέντο με την 27χρονη πριν την εξαφάνισή της

Βίντεο ντοκουμέντο με την 27χρονη πριν την εξαφάνισή της

Στο mini market, o κατηγορούμενος, που ήταν με την παρέα του, προσφέρθηκε να την πάει σπίτι, καθώς η κοπέλα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Έφυγαν με τη μηχανή του και έκτοτε η 27χρονη ήταν άφαντη.  

Σε ένα δεύτερο βίντεο- ντοκουμέντο, την επόμενη μέρα της εξαφάνισής της , ο  σύντροφός της με μια φωτογραφία της στα χέρια την αναζητούσε απεγνωσμένος. 

Με την κατηγορία της αρπαγής, προς το παρόν, κρατείται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που την είδε τελευταία φορά

Με την κατηγορία της αρπαγής, προς το παρόν, κρατείται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που την είδε τελευταία φορά

«Την επόμενη μέρα 17:55 και μας έδειξε φωτογραφία της κοπέλας , ο φίλος της/// ο Πολωνός. Απ'ότι ξέρω έχει πάει και σε άλλα καταστήματα εδώ της περιοχής» είπε ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου.

Χωρίς την κάρτα sim βρέθηκε το κινητό της Αναστάζια

Κλειδί στην υπόθεση αποτελεί το κινητό τηλέφωνο της Αναστάζια που ήδη βρίσκεται στα εργαστήρια της Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ. Βρέθηκε σε εγκαταλειμμένο σπίτι στο Μαρμάρι, μόλις 500 μέτρα από το σπίτι του κατηγορούμενου που κρατείται.

Κως: Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης Αναστάζια! 

«Ο κατηγορούμενος  υποστήριξε ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με τη θέληση της τη Δευτέρα το βράδυ και μετά την άφησε ζωντανή σε κάποιο σημείο. Όμως στο σημείο που υπέδειξε δε βρέθηκε το στίγμα του κινητού τους. Την ίδια ώρα, βρέθηκαν αμυχές στο χέρια του. Αρχικά φέρεται να υποστήριξε  ότι χτύπησε κάπου και δε θυμόταν και στη συνέχεια είπε πως οι αμυχές είναι από χόρτα καθώς ασχολείται με αγροτικές εργασίες» ήταν οι πληροφορίες που μετέδωσε η δημοσιογράφος του Κοs Tv, Κλεοπάτρα Μισαηλίδου.

Η εισαγγελέας έχει ήδη παραπέμψει τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές στην ανακρίτρια, για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Οι κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί είναι αυτή της αρπαγής και της γενετήσιας πράξης με άτομο ανίκανο προς αντίσταση. Ωστόσο, μετά την εύρεση της σορού της κοπέλας πιθανό είναι να έρθει αντιμέτωπος με ακόμη βαρύτερες κατηγορίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top