Κως: Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης Αναστάζια! 

Θρίλερ για την εξαφάνιση – Έρευνες και με υλικό από τις κάμερες 

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κω, για την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία. Οι αρχές εξετάζουν το υλικό από κάμερες που κατέγραψαν την μοιραία διαδρομή της κοπέλας ενώ στο νησί μεταβαίνει από την Αθήνα, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών. 

Κως: «Ξεσπά» η μητέρα της Αναστάζια - «Την απήγαγαν την κόρη μου»

Όπως μετέδωσε η  Άννα Σανοζίδου για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση, στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Ράνια Τραγόμαλλου, πριν από λίγο πολίτης φέρεται να εντόπισε το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας μέσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή Μαρμάρι. 

Κως: Η 27χρονη Αναστάζια η οποία αγνοείται από τη Δευτέρα

Κως: Η 27χρονη Αναστάζια η οποία αγνοείται από τη Δευτέρα 

Κως: Θρίλερ με την εξαφάνιση της Αναστάζια - Συνελήφθη για αρπαγή 32χρονος

Τα ίχνη της 27χρονης χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα.  Στο νησί βρίσκεται κλιμάκιο του τμήματος  ανθρωποκτονιών από την Αθήνα που συμμετέχει στις έρευνες για το πού  μπορεί να βρίσκεται, αλλά και ποιος κρύβεται τελικά πίσω από την εξαφάνισή της.

Κως: Νέα σημαντική μαρτυρία για την Αναστάζια 

Οι έρευνες εστιάζονται στην περιοχή όπου χάθηκε το σήμα από το κινητό της. 

Μυστήριο με την εξαφάνιση 27χρονης εργαζόμενης στην Κω

Η κοπέλα νωρίτερα  είχε επικοινωνήσει  με τον σύντροφό της, επίσης Πολωνό. Η Αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός 32χρονου άνδρα από το Μπαγκλαντές ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή και γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση. Ο άνδρας  φέρεται να ήταν ο τελευταίος που την είδε, ενώ ο ίδιος – σύμφωνα με πληροφορίες – ετοιμαζόταν να φύγει από το νησί για την Ιταλία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top