Κως: «Ξεσπά» η μητέρα της Αναστάζια - «Την απήγαγαν την κόρη μου»

Τι ισχυρίζεται ο 32χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση

Θρίλερ με την εξαφάνιση της Αναστάζια στην Κω / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία στην Κω. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 32χρονος από το Μπανγκλαντές, την ώρα που η μητέρα της κοπέλας κάνει λόγο για αρπαγή.

Κως: Θρίλερ με την εξαφάνιση της Αναστάζια - Συνελήφθη για αρπαγή 32χρονος

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της Αναστάζια Ρουμπίνσκα που εξαφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κω. Η κοπέλα φέρεται να είχε βγει για ποτό με έναν άνδρα, όμως τα ίχνη της χάθηκαν λίγες ώρες αργότερα. 

Η μητέρα της που βρίσκεται στην Πολωνία και με την οποία η 27χρονη είχε καθημερινή επαφή κάνει λόγο για αρπαγή: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες, αλλά ισχυρίζομαι ότι η κόρη μου απήχθη», υποστήριξε στον πολωνικό ιστότοπο tuwroclaw.

Η τελευταία επικοινωνία μητέρας και κόρης έγινε μια ημέρα πριν την εξαφάνιση της 27χρονης, το βράδυ της Κυριακής 11 Ιουνίου.

Θρίλερ με την εξαφάνιση της Αναστάζια στην Κω

Για αρπαγή της 27χρονης κάνει λόγο η μητέρα της 

Κως: Συνελήφθη ένας άνδρας από το Μπανγκλαντες - Τι υποστήριξε στις αρχές

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 32χρονος άνδρας από το Μπανγκλαντές, ο οποίος ήταν μαζί της το βράδυ της εξαφάνισης.

Υλικό από κάμερες ασφαλείας τους έχουν καταγράψει να πίνουν μαζί αλκοόλ έξω από μαγαζί και στη συνέχεια να επιβιβάζονται στη μηχανή του και να φεύγουν παρέα.

Ο άνδρας εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει εξηγήσεις. Όπως υποστήριξε, όντως ήταν μαζί το μοιραίο βράδυ, ήπιαν αλκόολ και στη συνέχεια πήγαν στο δωμάτιό του, όπου φέρεται να συνευρέθηκαν. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, την άφησε σε εξωτερικό χώρο κοντά στο σπίτι του και έφυγε. Ωστόσο, υλικό από κάμερες στο σημείο δεν έδειξαν κάποια κίνηση.

Αυτό που γεννά ερωτήματα, ωστόσο, είναι ένα εισιτήριο για εξωτερικό που βρέθηκε στην κατοχή, με την πτήση να είναι προγραμματισμένη για την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης της κοπέλας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας δούλευε στο νησί και δε σκόπευε να φύγει σε άλλη χώρα.

Εξαφάνιση Κως

Η Αναστάζια φέρεται να ενημέρωσε τον σύζυγό της ότι θα την πήγαινε στο ξενοδοχείο της ένας άνδρας

Κως: Η εκδοχή του συζύγου της Αναστάζια

Ο 28χρονος σύζυγος της Αναστάζια, επίσης υπήκοος Πολωνίας, που δούλευε μαζί της στο ίδιο ξενοδοχείο, ήταν εκείνος που δήλωσε την εξαφάνισή της την Τρίτη.

Όπως ισχυρίστηκε στις αρχές, επικοινώνησε μαζί της το βράδυ της Δευτέρας. Τον ενημέρωσε ότι ήταν σε κατάσταση μέθης και ότι ένας άνδρας θα τη μετέφερε στο ξενοδοχείο με το μηχανάκι του. Λίγο αργότερα, φέρεται να του έστειλε το στίγμα της για να πάει να την παραλάβει, όμως ο 28χρονος δεν τη βρήκε εκεί και το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο.

Ο Πολωνός ανησύχησε και άρχισε να την αναζητά μέσω μιας εφαρμογής από το κινητό του. Φέρεται να εντόπισε το τηλέφωνο της Αναστάζια-Πατρίτσια στην οδό Κιαπόκα, στο Τιγκάκι, 5,5 χιλιόμετρα μακριά από την τοποθεσία που του είχε στείλει νωρίτερα.

Την επόμενη ημέρα, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν πήγε στη δουλειά της και ότι το κινητό της ήταν ακόμα απενεργοποιημένο απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Missing Alert για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top