Κως: Θρίλερ με την εξαφάνιση της Αναστάζια - Συνελήφθη για αρπαγή 32χρονος

Καταθέτει ξανά ο σύζυγός της

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης εργαζόμενης από την Πολωνία. Για την υπόθεση κρατείται ένας 32χρονος, ενώ ο σύζυγός της κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση.

Μυστήριο με την εξαφάνιση 27χρονης εργαζόμενης στην Κω

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κω, μετά την εξαφάνιση μιας 27χρονης κοπέλας από την Πολωνία, που εργάζεται στο νησί ως ξενοδοχειακή υπάλληλος.

Το κορίτσι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο σύζυγός της, επίσης υπήκοος Πολωνίας που βρίσκεται και αυτός στο νησί, τελευταία φορά επικοινώνησε μαζί της το βράδυ που χάθηκαν τα ίχνη της. Η 27χρονη φέρεται να τον ενημέρωσε ότι θα πήγαινε για ένα ποτό με ένα φίλο της, όμως μετά δεν έδωσε σημάδια ζωής.

Την επόμενη ημέρα, ο σύζυγός της δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία και άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της. 

Εξαφάνιση 27χρονης από την Πολωνία στην Κω

Η 27χρονη φέρεται να ενημέρωσε τον σύζυγό της ότι θα βγει για ποτό με έναν άνδρα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε

Κως: Το υλικό από τις κάμερες, η σύλληψη και το αεροπορικό εισιτήριο

Υλικό από κάμερες της περιοχής κατέγραψαν την 27χρονη να καταναλώνει αλκοόλ έξω από σούπερ μάρκετ μαζί με 32χρονο από το Μπανγκλαντές. Σε άλλα πλάνα, φαίνεται να επιβιβάζεται στο μηχανάκι του ίδιου άνδρα και να φεύγουν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Η αστυνομία εντόπισε τον 32χρονο που ήταν μαζί της και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση. Στην κατοχή του βρέθηκε αεροπορικό εισιτήριο με πτήση την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης της 27χρονης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Κως: Μυστήριο με την εξαφάνιση 27χρονης από την Πολωνία

Για την εξαφάνιση της 27χρονης κρατείται ένας άνδρας από το Μπανγκλαντές

Ο ίδιος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει σχέση με την εξαφάνιση. Ισχυρίστηκε ότι οι δυο τους κατανάλωσαν αλκόολ, συνευρέθηκαν στο δωμάτιό του και στη συνέχεια η κοπέλα έφυγε. Έκτοτε φέρεται να μην επικοινώνησαν ξανά, όπως κατέθεσε.

Την ίδια ώρα, καταθέτει για δεύτερη φορά μέσα σε 12 ώρες ο σύζυγος της κοπέλας, καθώς όσα κατέθεσε στις αρχές φέρεται να μην «έδεναν» με την υπόθεση.

Ο άνδρας από το Μπαγκλαντές συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Missing alert για την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια

Για την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε σήμερα missing aler, στο οποίο αναφέρει:

Στις 12/06/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κω, η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, 27 ετών, υπήκοος της Πολωνίας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στις 15/06/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης.

Missing alert για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top