Ημαθία: Πέθανε αγοράκι 8 ετών - Είχε υψηλό πυρετό

Οι γονείς αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Όσα είπε στο star.gr ο δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας για τον ξαφνικό θάνατο του οχτάχρονου μαθητή

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο νομός Ημαθίας μετά τον θάνατο ενός αγοριού, μόλις οχτώ ετών. 

Σύμφωνα με το laikoyra.gr, το αγοράκι που κατοικούσε σε χωριό της Ημαθίας ανέβασε υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα οι γονείς του να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Νάουσας. 

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε 6χρονο κοριτσάκι - Είχε υψηλό πυρετό

Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν ίωση κι έτσι οι γονείς έφυγαν από το νοσοκομείο. Ωστόσο το αγοράκι ανέβασε ξανά πυρετό και το Σάββατο οι γονείς το μετέφεραν στο νοσοκομείο για δεύτερη φορά. 

Ακολούθησε επιχείρηση διακομιδής του παιδιού συνοδεία αστυνομίας, ώστε ο 8χρονος να φτάσει το συντομότερο δυνατό στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. 

Ηλεία: Νεκρό 13χρονο κορίτσι μετά από υψηλό πυρετό

Δυστυχώς, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και το απόγευμα της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή. 

Ο δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας, μιλώντας στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη δήλωσε συντετριμμένος από το τραγικό γεγονός. 

«Το βράδυ ενημερώθηκα από τη διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το περιστατικό στον Στενήμαχο Νάουσας. Η κοινωνία της Νάουσας και ιδιαίτερα η κοινότητα του Στενημάχου είναι σε σοκ. Έχω βγάλει μία απόφαση και για λόγους πένθους παραμένει κλειστό το σχολείο στην κοινότητα. Είμαστε σε συνεργασία με το νοσοκομείο της Νάουσας, περιμένουμε ενημέρωση για να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Δεν έχω επικοινωνήσει με την οικογένεια, έχω επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της κοινότητας. Η οικογένεια θα ζει τώρα τραγικές στιγμές», είπε.. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top