Κορυδαλλός: Πώς εκτέλεσαν τα θύματά τους οι μαφιόζοι δολοφόνοι

Mε κλεμμένο αμάξι η εκτέλεση του σχεδίου

Πώς έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε χθες βράδυ στον Κορυδαλλό. Άγνωστοι δράστες γάζωσαν με καλάσνικοφ δυο αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο άτομα. Στη συνέχεια πυρπόλησαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν. Στις αρχές ασφαλείας έχει σημάνει συναγερμός καθώς τα θύματα ήταν γνωστά για διάφορες υποθέσεις. 

Κορυδαλλός: Με δύο καλάσνικοφ εκτέλεσαν τον «Ράμπο» - Βρέθηκαν 40 βολίδες

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα Τετάρτης, το μικρό στενό του Κορυδαλλού γέμισε αστυνομικούς που αναζητούσαν τους κάλυκες απο τα δύο καλάσνικοφ των εκτελεστών.

Πώς έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό

Οι άγνωστοι πλησίασαν τον 30χρονο με τα αρχικα Μ.Δ. τη στιγμή που άνοιγε την γκαραζόπορτα στον γαμπρό του με τα αρχικά Ρ.Β., 38 ετών και γνωστό οργανωμένο οπαδό που περίμενε μεσα στο ασημί πολυτελές αυτοκίνητο για να μπει στο πάρκινγκ.

Πώς έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό

Πώς έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό / Γράφημα Star

Τότε άνοιξαν πυρ με τα όπλα τους ρίχνοντας περισσότερες απο 40 σφαίρες.

Οι δύο άντρες ξεψύχησαν, ο ένας μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητό του και ο άλλος στο υπόγειο πάρκινγκ όπου προσπάθησε να κρυφτεί.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον Κορυδαλλό – Τους «γάζωσαν» με καλάσνικοφ

Το αυτοκίνητο των εκτελεστών που βρέθηκε καμμένο στην περιοχή του Σκαραμαγκά καταστράφηκε ολοσχερώς.

Πώς έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό

Οκτώ χιλιόμετρα μακριά απο το σημείο της εκτέλεσης οι δράστες το παράτησαν, και του έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν στοιχεία και ίχνη.

Όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί λίγες ώρες πριν χωρίς ο ιδιοκτήτης του να έχει καταλάβει το παραμικρό.

Οι αστυνομικοί το έβαλαν πάνω σε έναν γερανό για να μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ώστε να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο των δύο εκτελεστών. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν τοποθετηθεί πινακίδες απο άλλο αυτοκίνητο, ίδιας μάρκας.

Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς στον Κορυδαλλό

Όταν έφτασαν στο σημείο οι πρώτοι αστυνομικοί γρήγορα βρήκαν την ταυτότητα των θυμάτων.

Ο 38χρονος είχε καταδικαστεί για την δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκου, Μιχάλη Φιλόπουλου, το 2007 στην Παιανία. Ηταν παντρεμένος με την αδερφή του δεύτερου θύματος. 

Πώς έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό

Οι κάλυκες απο τα δύο καλάσνικφ μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν εικόνα απο κάμερες προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο των δραστών.

Σημαντικό επίσης για τις έρευνές τους είναι το μέσο διαφυγής απο το σημείο όπου έκαψαν το κλεμμένο αυτοκίνητο στον Σκαραμαγκά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top