Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον Κορυδαλλό – Τους «γάζωσαν» με καλάσνικοφ

Ο ένας από τους νεκρούς είχε συλληφθεί για τη δολοφονία Φιλόπουλου

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την διπλή εκτέλεση που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Κορυδαλλό

Όπως έχει γίνει γνωστό, χθες, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, άγνωστοι «γάζωσαν» με καλάσνικοφ δύο άνδρες κάτω από το σπίτι του ενός στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό. 

Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς στον Κορυδαλλό

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ένα μαύρο τζιπ πλησίασε τα θύματα, τα οποία φέρονται να είχαν συγγενική σχέση, την ώρα που πάρκαραν στο γκαράζ του ενός. Πριν προλάβει ο οδηγός να βγει από το αυτοκίνητό του, τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ. Ο δεύτερος προσπάθησε να διαφύγει, όμως οι δράστες τον εντόπισαν από τις κηλίδες αίματος σε ένα υπόγειο γκαράζ σε διπλανή πολυκατοικία και τον αποτελείωσαν. 

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας και η εκτέλεση των δύο ανδρών σχετίζεται με τα πρόσφατα συμβόλαια θανάτου. Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε στην περιοχή του Σκαραμαγκά ένα καμένο όχημα, το οποίο εικάζεται ότι είναι το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες από το σημείο της εκτέλεσης. 

Κορυδαλλός: Ποιοι είναι οι δύο νεκροί

Γνωστοί στις αρχές ήταν οι δύο νεκροί της μαφιόζικης επίθεσης στον Κορυδαλλό. Συγκεκριμένα, επιτόπου πέθανε ο Β. Ρ. γνωστός ως «Ράμπο» ή «Ταξιτζής».

Κορυδαλλός: Άγνωστος άρχισε να πυροβολεί από ΙΧ και τραυμάτισε τρία παιδιά

Ο 40χρονος το 2009 είχε συλληφθεί ως εμπλεκόμενος στη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου σε οπαδικό «ραντεβού θανάτου» που είχε δοθεί στη λεωφόρο Λαυρίου στα Γλυκά Νερά. 

Παράλληλα είχε απασχολήσει και το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, καθώς φερόταν να είχε επαφές με κυκλώματα ανθρώπων της νύχτας που εκβίαζε καταστηματάρχες σε Γλυφάδα, Χαϊδάρι και Κορυδαλλό. 

Μάλιστα ο «Ράμπο» είχε εμπλακεί και σε υπόθεση συμβολαίου θανάτου σε βάρος υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΛ.ΑΣ. για 250.000 ευρώ. 

Νέα βίντεο - σοκ με πιστολέρο στα Άνω Λιόσια - Ανοίγουν πυρ κατά ριπάς

Ο δεύτερος άνδρας με τα αρχικά Δ.Μ. φέρεται να ήταν γαμπρός του Β.Ρ, καθώς είχε παντρευτεί την αδελφή του.

Το αυτοκίνητο των θυμάτων βρέθηκε γαζωμένο από τις σφαίρες των δολοφόνων, ενώ σφαίρες βρέθηκαν και σε παρακείμενο αυτοκίνητο.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών. Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top