Κορυδαλλός: Με δύο καλάσνικοφ εκτέλεσαν τον «Ράμπο» - Βρέθηκαν 40 βολίδες

Τους «γάζωσαν» ενώ έβγαιναν από το αυτοκίνητο

Με δύο καλάνσικοφ φαίνεται πως εκτέλεσαν χθες το βράδυ τον «Ράμπο» ή «Ταξιτζή» και τον γαμπρό του, κάτω από το σπίτι του στον Κορυδαλλό, ενώ εκεί τον περίμενε η σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open οι δράστες της μαφιόζικης εκτέλεσης, «γάζωσαν» τους δύο άνδρες με τα καλάσνικοφ, αφού στο σημείο της επίθεσης η ΕΛ.ΑΣ. περισυνέλλεξε 40 βολίδες.

Κορυδαλλός: Πώς εκτέλεσαν τον «Ράμπο» κάτω από το σπίτι του

Και οι δύο νεκροί της μαφιόζικης επίθεσης ήταν γνωστοί στις αρχές για υποθέσεις που σχετίζονται με την Greek Mafia και οπαδικές επιθέσεις. 

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον Κορυδαλλό – Τους «γάζωσαν» με καλάσνικοφ

Ο 40χρονος «Ράμπο» ή «Ταξιτζής», όπως ήταν γνωστός στα κυκλώματα της νύχτας είχε συλληφθεί το 2007 για την δολοφονία του οπαδού του ΠΑΟ, Μιχάλη Φιλόπουλου σε ραντεβού «θανάτου» που είχε δοθεί στη λεωφόρο Λαυρίου. 

Επίσης φέρεται να εμπλέκεται και σε εκτέλεση συμβολαίου θανάτου με στόχο υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ.

Ο δεύτερος νεκρός, είχε παντρευτεί την αδελφή του «Ράμπο», ήταν επίσης μπλεγμένος με τα κυκλώματα της νύχτας και φέρεται να άνηκε στον στενό πυρήνα «νονού της νύχτας», ο οποίος εκτελέστηκε πέρσι μέσα στο σπίτι του. 

Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς στον Κορυδαλλό

Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν ακόμα άγνωστα, με τις αρχές να εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

Ο ένας νεκρός βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, ενώ κηλίδες αίματος βρέθηκαν και σε ένα Smart που ήταν παρκαρισμένο δίπλα και έχει δεχθεί πυρά.

Εκτιμάται πως οι δράστες περίμεναν από τον συνοδηγό να βγει από το αυτοκίνητο για να ανοίξει την γκαραζόπορτα, τον πυροβόλησαν και στη συνέχεια πυροβόλησαν τον οδηγό.

 

Κορυδαλλός: Έκαψαν το αυτοκίνητο διαφυγής

Μάρτυρες ανέφεραν επίσης πως είδαν δύο κουκουλοφόρους πάνω σε μηχανές να κινούνται ύποπτα στην περιοχή. Όταν μάλιστα απομακρύνθηκαν, αμέσως ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν πως πρόκειται για τσιλιαδόρους, που παρακολουθούσαν πότε θα έφταναν στο σπίτι τα δύο θύματα. 

Λίγη ώρα μετά από την επίθεση εντοπίστηκε στην Εθνική Οδό στο ύψος του Σκαραμαγκά ένα φλεγόμενο μαύρο όχημα, που πιθανόν να είναι αυτό με το οποίο διέφυγαν οι δράστες. 

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top