Πανικός σε πτήση Παρίσι - Αθήνα: Αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη

Επιβάτης σε αμόκ προκάλεσε προβλήματα

Σε αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους προχώρησε ο πιλότος πτήσης, εξαιτίας επιβάτη που βγήκε εκτός ελέγχου.

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση από το Παρίσι με προορισμό την Αθήνα, όταν ένας επιβάτης σε κατάσταση αμόκ προκάλεσε πανικό, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, δύο Γάλλοι επιβάτες που διαπιστώθηκε ότι ήταν φίλοι, άρχισαν να τσακώνονται έντονα και λογομαχούν. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και έτσι ο πιλότος του αεροσκάφους έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη.

«Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού παρουσιάστηκε ένα επεισόδιο. Ήδη πριν πάμε στο αεροδρόμιο ο ένας από τους δύο άντρες με έσπρωξε, αλλά δεν έδωσα τόση σημασία και στη συνέχεια αφού μπήκαμε στο αεροπλάνο παρουσίασε μια αλλοπρόσσαλλη συμπεριφορά και επιθετική καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού», ανέφερε επιβάτης της πτήσης και πρόσθεσε: 

«Ειδικά ο ένας πρέπει να ήταν μάλλον κωφάλαλος και συνεννοούνταν με τον άλλον άνδρα στη νοηματική γλώσσα, ο οποίος παρουσίαζε την περίεργη συμπεριφορά. Ήρθε σε αντιπαράθεση με πολλούς επιβάτες, μάλιστα έσπρωχνε την καρέκλα του μπροστινού του, πέταξε το φαγητό του στο πάτωμα του αεροπλάνου και σηκώθηκε και πήγε στη Business Class, εγώ φαντάστηκα ότι πήγαινε στον πιλότο και τρόμαξα, γιατί οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να τον πάνε στη θέση του».

Όπως είπε η κοπέλα, οι υπόλοιποι επιβάτες της πτήσης παρενέβησαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, δένοντάς τον με πολλές ζώνες. Μάλιστα, απομάκρυναν τους επιβάτες από τα πίσω καθίσματα όπου και τον έδεσαν.

Μετά την αναγκαστική προσγείωση, αστυνομικοί έφτασαν στο αεροδρόμιο και προσήγαγαν τους δύο άνδρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top