Τέμπη: Γενέθλια στη ΜΕΘ για τον Γεράσιμο, τον μοναδικό επιζώντα του τρένου

«Κράτα γερά μεγάλε μας γίγαντα»

Μηνύματα συμπαράστασης στον Γεράσισμο, τον μοναδικό επιζώντα από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχία στα Τέμπη- Έκλεισε τα 21 του χρόνια μέσα στη ΜΕΘ / βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Τα 21 του χρόνια μέσα στη ΜΕΘ έκλεισε ο Γεράσιμος, ο οποίος είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με εμπορική στα Τέμπη

Περίπου τρεις μήνες μετά την τραγωδία, ο 21χρονος συνεχίζει να δίνει τη μάχη για τη ζωή στη μονάδας εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. 

Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη και άλλων πολιτικών από συγγενείς των θυμάτων

Ο νεαρός υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία και μπήκε στη ΜΕΘ. Ο οργανισμός του δείχνει να αντέχει και όλοι, συγγενείς, φίλοι και άγνωστοι προσεύχονται να βγει νικητής. 

Στο πλευρό του είναι διαρκώς η μητέρα του, που περιμένει μια ευχάριστη είδηση από τους γιατρούς. 

Τέμπη: Χαραμάδα ελπίδας για τον 20χρονο Γεράσιμο

Η κατάσταση της υγείας του 21χρονου παραμένει κρίσιμη, όμως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τις λοιμώξεις που τον ταλαιπωρούσαν το πρώτο διάστημα της νοσηλείας του. 

Τέμπη: Συγκλονίζει Η Γιαγιά Του 20χρονου Που Είναι Σε ΜΕΘ

«21 σήμερα πολύχρονος να σε χαιρόμαστε, ευχόμαστε του χρόνου να σβήσεις μόνος σου τα κεράκια. Κράτα γερά μικρέ, μεγάλε μας γίγαντα. Σ’ αγαπάμε!», έγραψε στη σελίδα της στο Facebook η θεία του νεαρού. 

Τέμπη: Συγκινεί η μητέρα του Γεράσιμου - «Σας ευχαριστώ που προσεύχεστε»

O Γεράσιμος ήταν ο μοναδικός επιβάτης που επέζησε από το πρώτο βαγόνι. Υπέστη βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις με σκοπό να αποσυμπιεστεί το κεφάλι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Παραμένει διασωληνωμένος και κάθε μέρα που περνάει μεγαλώνει η αγωνία για την πορεία της υγείας του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top