Τέλενδος: Βρέθηκε νεκρή η πρώην γραμματέας του ΟΗΕ που είχε εξαφανιστεί

Την αναγνώρισε ο σύζυγός της από τη βέρα

Κάλυμνος

Τραγικός επίλογος γράφτηκε για τη Βρετανίδα Σούζαν Χαρτ που είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου 15 ημέρες στο νησί της Καλύμνου καθώς εντοπίστηκε νεκρή.

Τραγωδία σε Κάλυμνο: Έχασε τη ζωή του 17χρονος ψαροντουφεκάς

Η σορός της 74χρονης γυναίκας, η οποία εργαζόταν στην γραμματεία του ΟΗΕ, εντοπίστηκε στην Τέλενδο με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα σημείο πριν από τη θάλασσα απόκρημνο. Προκειμένου να ανασύρουν τη σορό της, πυροσβέστες κατέβηκαν με σχοινιά στο σημείο που όπως φαίνεται έχασε την ζωή της.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Χαρτ φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε στο κενό. Η σορός της φέρει πολλαπλά χτυπήματα. Ο σύζυγός της, ο οποίος είχε δηλώσει την εξαφάνισή της, αναγνώρισε τη γυναίκα του από τη βέρα που φορούσε στο χέρι της.

Δολοφονία βιολόγου: «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, ήταν ατύχημα»

Οι δυο τους είχαν έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και διέμεναν σε ξενοδοχείο στην Κάλυμνο. Μία ημέρα πριν την Πρωτομαγιά, πήγαν στην Τέλενδο μαζί με έναν φίλο τους για πεζοπορία και αναρρίχηση.

Όπως ανέφερε η κόρη της, η Σούζαν Χαρτ έπασχε από άνοια χωρίς ωστόσο να έχει γίνει επίσημη διάγνωση. Η γυναίκα κάθισε σε μία ταβέρνα μέχρι ο σύζυγός της και ο φίλος της να κάνουν αναρρίχηση. Κάποια στιγμή την είδαν να περπατά στην προβλήτα και έκτοτε αγνοούνταν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top