Δολοφονία βιολόγου: «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, ήταν ατύχημα»

Ξεκίνησε την απολογία του για τον θάνατο της Σούζαν Ίτον ο 28χρονος

Απολογείται ο 28χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία και τον βιασμό της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, τον Ιούλιο του 2019 στα Χανιά.

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Ξέσπασε η αδερφή της βιολόγου στο δικαστήριο

«Ζητάω τεράστια συγγνώμη για όσα έχω προκαλέσει σε όλους. Αισθάνομαι ένοχος. Θα με κρίνετε εσείς. Δε ξέρω πώς να το εξηγήσω, δε ξέρω πώς να μιλήσω, συνήθως με ρωτάνε» είπε ο 28χρονος.

Αναφερόμενος στην ημέρα της δολοφονίας της άτυχης βιολόγου, υποστήριξε ότι είχε πάει βόλτα με το αυτοκίνητο όταν είδε τη γυναίκα για πρώτη φορά. «Δεν αισθάνθηκα κάτι σεξουαλικό» τόνισε. «Στον γυρισμό την ξαναείδα. Την είδα στην άκρη να κάνει τζόκινγκ. Αυτή χωρίς να κοιτάξει πίσω, ήθελε να πάει απέναντι κι εγώ δεν πρόλαβα να πατήσω φρένο κι έπεσα πάνω της» συνέχισε.

«Για να την απεγκλωβίσω, επειδή ήταν κάτω από το αμάξι, έκανα όπισθεν, αλλά στην κατάσταση που την είδα, δεν μπορούσε να ζήσει. Είχε κοπεί το αυτί της. Τα έβλεπα στις ταινίες, αλλά πρώτη φορά το ζούσα» σημείωσε ο κατηγορούμενος. 

Φριχτές αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη

Μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο για να καλέσει την αστυνομία και έτσι φοβήθηκε. Δεν μπορούσε να σκεφτεί σωστά και ήταν λάθος.

Νωρίτερα κατέθεσε η αδερφή της Σούζαν, η οποία συγκινημένη εξέφρασε την αγάπη και τον θαυμασμό για την αδικοχαμένη αδερφή της. Ακολούθησαν οι καταθέσεις των δύο ανδρών που εντόπισαν το άψυχο σώμα του θύματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top