Άρτα: Μαζί στην κηδεία του βρέφους οι γονείς - «Του δίνει ελαφρυντικά»

Δύο φορές συναντήθηκαν η μητέρα και ο πατέρας του μωρού

«Σταμάτησε το μυαλό μου»: αυτός είναι ο βασικός ισχυρισμός του κατηγορούμενου πατέρα από την Άρτα που ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Αυτό θα υποστηρίξει και αύριο στον ανακριτή. 

Άρτα: Συναντήθηκαν οι γονείς - Αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα

Ο πόνος της απώλειας ένωσε σήμερα τους δύο γονείς. Η χαροκαμένη μητέρα και ο πατέρας που κατηγορείται για τον θάνατο του μωρού τους συναντήθηκαν σήμερα για πρώτη φορά μετά την τραγωδία. Αγκαλιάστηκαν και άρχισαν να κλαίνε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου με σπαραγμό.

Άρτα: Το μοιραίο τηλεφώνημα που έκανε τον πατέρα να ξεχάσει το μωρό

«Από χθες το βράδυ η μητέρα ζητούσε συνεχώς να δει τον άνδρα της, τον Κώστα. Οι γιατροί σήμερα της το επέστρεψαν 10 η ώρα το πρωί και για 10 λεπτά είδε τον σύζυγό της», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος και πρόσθεσε: «Η μητέρα από χθες είναι καλύτερα, άρχισε να δίνει ελαφρυντικά στον σύζυγό της και ζήτησε να τον δει».

Άρτα: Κατέρρευσε ο πατέρας - Μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική

Πρόσθεσε, δε, ότι από την πρώτη στιγμή και οι δύο νοσηλεύονται σε ειδικά διαμορφωμένους θαλάμους κυρίως για κρατούμενους και ότι τους παρακολουθούν ψυχίατροι. Και στους δύο έχει δοθεί άδεια να παραστούν στην κηδεία του παιδιού τους.

Άρτα: Μαζί στην κηδεία του βρέφους θα πάνε οι γονείς

Οι δύο γονείς θα πάνε μαζί στην κηδεία του μωρού τους

Άρτα: Τι θα καταθέσει ο κατηγορούμενος πατέρας

«Σταμάτησε το μυαλό μου», έλεγε και ξαναέλεγε ο πατέρας στους αστυνομικούς που προσπάθησαν να του πάρουν μια πρώτη κατάθεση μέσα στο νοσοκομείο .

Το παιδί ήταν στο πίσω κάθισμα, κοιμόταν ήσυχο. Τις προηγούμενες μέρες το μωρό είχε κολικούς. Ήμουν άυπνος για ώρες. Σταμάτησε το μυαλό μου.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου και αντιμετωπίζει κάθειρξη έως 10 έτη.

Ο επίλογος της τραγωδίας θα γραφτεί στο χωριό της μητέρας, το Κλειδί Άρτας και η κηδεία θα τελεστεί το Σαββατο στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Άρτα: Ετοίμαζαν τον γάμο και τη βάπτιση της κόρης τους

Το ζευγάρι προετοιμαζόταν πυρετωδώς για τη βάπτιση του παιδιού που θα γινόταν το καλοκαίρι, μαζί με τον θρησκευτικό γάμο τους. 

Τώρα οι δύο γονείς ετοιμάζονται να κηδέψουν το μοναχοπαίδι τους.

«Πάει χαμένη η οικογένεια αυτή, πώς έγινε ο άνθρωπος αυτός... Αμέλεια... Εγώ δεν πήγα στο νοσοκομείο  δεν μπορώ να πάω, αλλά όπως μου είπαν, είναι τελειωμένοι και οι δυο. Αυτό έγινε απο αφηρημάδα. Τόσες ώρες στη δουλεια δεν του ήρθε στο μυαλό ... Πάνε δυο σπίτια καταστράφηκαν», δήλωσε συγγενικό πρόσωπο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top