Μυτιλήνη: Οι καβγάδες, ο θάνατος των παιδιών και η εξαφάνιση πριν έναν μήνα

Τον περιέλουσε η σύζυγός του με βενζίνη και πήγε να τον κάψει ζωντανό

Η οικογενειακή τραγωδία πίσω από την επίθεση γυναίκας στον σύζυγό της στη Μυτιλήνη - Τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά/ βίντεο ΟΡΕΝ

Ο 58χρονος επιχειρηματίας από τη Μυτιλήνη, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης με εύφλεκτο υλικό από τη 49χρονη σύζυγό του, είχε φύγει από το σπίτι του τον περασμένο Μάρτιο. 

Μυτιλήνη: Πήγε να κάψει ζωντανό τον σύζυγό της - Έχουν χάσει δύο παιδιά

Ο άνδρας, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με σοβαρά εγκαύματα, διατηρεί ουζερί στο κέντρο της Μυτιλήνης και είναι γνωστός και αγαπητός επιχειρηματίας στο νησί. 

Σύμφωνα με τα nealesvou.gr, στις 9 Μαρτίου, συγγενείς του 58χρονου τον αναζητούσαν, καθώς τα ίχνη του είχαν χαθεί. Απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, προκειμένου να ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του.

Το δημοσίευμα του τοπικού μέσου ενημέρωσης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το απόγευμα, μετά από ένα οικογενειακό πρόβλημα που προέκυψε και για αυτό το λόγο οι δικοί του ανησυχούν».

Την ίδια μέρα κιόλας, ο 58χρονος επιχειρηματίας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους συγγενείς του και τους καθησύχασε πως είναι καλά στην υγεία του. 

Το ουζερί του 58χρονου είναι από τα πιο γνωστά στη Μυτιλήνη κι αγαπημένο στέκι των οπαδών του Αιολικού.

Μυτιλήνη: Οι καβγάδες του ζευγαριού και ο θάνατος των παιδιών τους

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε καβγάδες συχνά. Αιτία φαίνεται να είναι η παθολογική ζήλια της 49χρονης. Το κακό έγινε χθες, όταν η γυναίκα μπήκε στο ουζερί τους, περιέλουσε τον σύζυγό της με βενζίνη και του έβαλε φωτιά. 

Περαστικοί ειδοποίησαν τις αρχές και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το θύμα φέρει εκτεταμένα εγκαύματα στο 50% του σώματός του και συγκεκριμένα, εγκαύματα πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε λαιμό, θώρακα, πλάτη και πόδια. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται στην εντατική. 

Το δράμα της οικογένειας ξεκίνησε λίγα χρόνια πριν, όταν έχασε το μικρό γιο της. Το παιδί κολυμπούσε στη θάλασσα και πέθανε από πνιγμό. Το «χτύπημα» της μοίρας δε σταμάτησε όμως εκεί. Αργότερα το ζευγάρι συνόδευσε στην τελευταία της κατοικία και τη 19χρονη κόρη του, που «έσβησε» στην άσφαλτο μετά από τροχαίο. 

«Πώς μπορεί ένας άνθρωπος όταν ζεις μαζί του, όταν έχεις χάσει δύο παιδιά, όταν έχεις περάσει τόσα, να βάζει βενζίνη να τον κάψει ζωντανό. Μπορώ να φανταστώ τον πόνο που έχει αυτός ο άνθρωπος, πόσο εχει πονέσει στη ζωή του...να κάνεις τόσο μεγάλο κακό είναι τόσο κρίμα» έγραψε σε ανάρτησή της η αδελφή του επιχειρηματία.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top