Μυτιλήνη: Πήγε να κάψει ζωντανό τον σύζυγό της - Έχουν χάσει δύο παιδιά

Το οικογενειακό δράμα πίσω από την επίθεση της 49χρονης

Η οικογενειακή τραγωδία πίσω από την επίθεση γυναίκας στον σύζυγό της στη Μυτιλήνη - Τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά/ βίντεο ΟΡΕΝ

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από την επίθεση γυναίκας προς τον σύζυγό της στη Μυτιλήνη, χθες το απόγευμα. Η 49χρονη περιέλουσε με βενζίνη τον 58χρονο σύζυγό της και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά σε ουζερί – ταβέρνα που διατηρεί ο ίδιος στο κέντρο του νησιού.

To περιστατικό σημειώθηκε όταν το κατάστημα εστίασης ήταν κλειστό. Ο επιχειρηματίας βρισκόταν εκεί γιατί έκανε ετοιμασίες για το βράδυ. Περαστικοί είδαν τη φωτιά μέσα στον χώρο και κάλεσαν την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Μυτιλήνη: Γυναίκα έβαλε φωτιά στον σύζυγό της

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μοίρα είχε χτυπήσει σκληρά την οικογένεια. Το ζευγάρι είχε χάσει δύο από τα τρία του παιδιά, σε διαφορετικούς χρόνους. Το ένα από πνιγμό και το άλλο σε τροχαίο.

Mυτιλήνη: To ζευγάρι είχε χάσει τα δύο από τα τρία του παιδιά- φωτογραφία facebook

Mυτιλήνη: To ζευγάρι είχε χάσει τα δύο από τα τρία του παιδιά- φωτογραφία facebook

«Δεν το χωράει το μυαλό μου όταν είδε τον αδερφό μου ότι δεν το βγάζουν από την εντατική στη Θεσσαλονίκη, πώς μπορεί ένας άνθρωπος όταν ζεις μαζί του, όταν έχεις χάσει δύο παιδιά, όταν έχεις περάσει τόσα να βάζει βενζίνη να τον κάψει ζωντανό. Μπορώ να φανταστώ τον πόνο που έχει αυτός ο άνθρωπος, πόσο εχει πονέσει στη ζωή του. Να κάνεις τόσο μεγάλο κακό είναι τόσο κρίμα. [...] Παναγία μου, βοήθησέ τον θα περάσει κι αυτό», είναι η σπαρακτική ανάρτηση της αδελφής του θύματος.

Το θύμα φέρει εγκαύματα στο 50% του σώματός του και συγκεκριμένα, εγκαύματα πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε λαιμό, θώρακα, πλάτη και πόδια, ενώ δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγείας του, έγινε η διακομιδή του στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται σε ΜΕΘ.

Mυτιλήνη: O 58χρονος επιχειρηματίας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με σοβαρά εγκαύματα μετά την επίθεση της συζύγου του με εύφλεκτο υλικό- φωτογραφία facebook

Mυτιλήνη: O 58χρονος επιχειρηματίας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με σοβαρά εγκαύματα μετά την επίθεση της συζύγου του με εύφλεκτο υλικό- φωτογραφία facebook

Η γυναίκα συνελήφθη αμέσως και σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΡΕΝ,  σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η ίδια αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top