Πολύνεκρο τροχαίο στον Έβρο- Όχημα με μετανάστες μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Έξι νεκροί, ανάμεσά τους ο 46χρονος ανυποψίαστος οδηγός του άλλου ΙΧ

Πολύνεκρο τροχαίο με μετανάστες στην Εγνατία οδό- Νεκρός και ο ανυποψίαστος οδηγός με το οποίο συγκρούστηκαν μετωπικά/ βίντεο Μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων Star

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία οδό, με τραγικό απολογισμό έξι νεκρούς και πέντε τραυματίες, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. 

Εγκληματική οργάνωση – «μαμούθ» διακίνησε πάνω από 2.000 μετανάστες 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας διακινητής μετέφερε δέκα παράτυπους μετανάστες με όχημα. Κάποια στιγμή, όταν έγινε αντιληπτός από αστυνομικές δυνάμεις στον οικισμό της Μάκρης,  ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα. Μάλιστα, στην προσπάθειά του να διαφύγει, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και οδηγούσε για επτά χιλιόμετρα.

Άμορφη μάζα σιδερικών το ένα από τα δύο οχήματα που συγκρούστηκαν- πηγή evros-news.gr

Άμορφη μάζα σιδερικών το ένα από τα δύο οχήματα που συγκρούστηκαν- πηγή evros-news.gr

Αποτέλεσμα είχε να συγκρουστεί μετωπικά με έναν διερχόμενο ανυποψίαστο οδηγό. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση λοιπόν, οι δύο οδηγοί έξι και τέσσερις μετανάστες έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλα 5 άτομα είναι τραυματίες.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ 

Σήμερα (15-4-2023) πρωινές ώρες, εντός του οικισμού Μάκρης Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως, ο οδηγός αυτού δεν συμμορφώθηκε.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει τον έλεγχο εμβόλισε το περιπολικό, ενώ ακολούθως συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα.

Στη συνέχεια το όχημα εντοπίσθηκε να έχει εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα της  Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης  – Κομοτηνήςκαι να έχει προσκρούσει μετωπικά με έτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός.

Από το ατύχημα τραυματίσθηκαν θανάσιμα ο 46χρονος ημεδαπός οδηγός του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου καιο αλλοδαπός οδηγός του έτερου οχήματος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, από τους οποίουςυπήρξε θανάσιμος τραυματισμόςτων τεσσάρωνκαι τραυματισμός των υπολοίπων έξι.

Άπαντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top