Ένα και δύο πηδάει τα κύματα ο πρώην σύζυγος της Πάολα

Τι κατέθεσε σήμερα για τη Μαφία του Θερμαϊκου

Συνεχίστηκε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης η δίκη της λεγόμενης «μαφίας του Θερμαϊκού», στην οποία αρχηγός φέρεται να ήταν ο Μάρκος Καραμπέρης.

Σήμερα κατέθεσαν στο δικαστήριο ο επιχειρηματίας και πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ, Ηλίας Βιολίδης καθώς και ο επιχειρηματίας και πρώην σύζυγος της γνωστής τραγουδίστριας Πάολα, Φώτης Ζογγλοπίτης.

Ο Ηλίας Βιολίδης υποστήριξε ότι γνωρίζει χρόνια τον Καραμπέρη κι ότι συνεργάστηκε μαζί του μια περίοδο κατά την οποία χρειάστηκε οικονομική ενίσχυση, διότι από τα 21 μαγαζιά που διατηρούσε στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, παρέμεινε με 10. Την περίοδο εκείνη όπως ο ίδιος υποστήριξε, ήθελε να ανοίξει μια καινούρια επιχείρηση στο Stage κι έλαβε ως δάνειο από τον Καραμπέρη το ποσό των 350.000 ευρώ, με σκοπό να του μεταβιβάσει το 50% του μαγαζιού που θα άνοιγε.

«Πες ότι το ήθελα για να το παραχωρήσω στον γιο μου και να τον αποκαταστήσω» είπε ο ίδιος ο Καραμπέρης παρεμβαίνοντας στη διαδικασία.

Τελικά τα επιχειρηματικά σχέδια του Βιολίδη «ναυάγησαν» και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να επιστρέψει ο επιχειρηματίας το ποσό με 5% επιτόκιο, δηλαδή 17.500 ευρώ το μήνα.

Στη δ��κογραφία συμπεριλαμβάνεται συνομιλία στην οποία ακούγεται ο Καραμπέρης να ζητά 20.000 ευρώ το μήνα, παρά την αρχική συμφωνία. Τελικά, ο ίδιος ο Βιολίδης υποστήριξε στο δικαστήριο ότι μέχρι στιγμής έχει αποπληρώσει 250.000 ευρώ, χωρίς τόκο κι οφείλει άλλες 100.000 ευρώ.

Επίσης, ερωτηθείς για τρεις επιταγές του που βρέθηκαν στα αρχεία του Καραμπέρη, ο Βιολίδης ανέφερε ότι προορίζονταν για την αγορά ακινήτου στο Χορτιάτη, ιδιοκτησίας του Καραμπέρη.

Δε χρωστάω πουθενά λέει σύζυγος της Παόλα

060313113117_7394.jpg

Από την πλευρά του, ο πρώην σύζυγος της γνωστής τραγουδίστριας Πάολα κι επιχειρηματίας, Φώτης Ζογγλοπίτης, συνομιλίες του οποίου με τον Καραμπέρη συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, ανέφερε στην κατάθεσή του ότι δεν χρωστάει χρήματα σε κανέναν κι ότι ουδέποτε τον πίεσε κανείς να πληρώσει κάτι. Υποστήριξε δε ότι οι συνομιλίες που υπάρχουν αφορούν την πώληση ποσοστού 7% της Πύλης Αξιού, έναντι 45.000 ευρώ, στον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Τζούρτζεβιτς, τον οποίο και θεωρούσε φίλο και συνεργάτη του Καραμπέρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top