Νέα ντοκουμέντα από τις βομβιστικές επιθέσεις σε Πειραιά και Καλλιθέα

Αποκλειστικά βίντεο του STAR

Νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως απο τις κινήσεις των τεσσάρων βομβιστών σε Καλλιθέα και Πειραιά που από τύχη δεν κόστισαν ζωές συνανθρώπων μας. Το STAR έχει εξασφαλίσει τα βίντεο αποκλειστικά. 

Πειραιάς - Καλλιθέα: Νέα ντοκουμέντα από τις βομβιστικές επιθέσεις 

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το STAR καταγράφονται οι κινήσεις των δύο βομβιστών του Πειραιά 30 λεπτά πριν την τοποθέτηση του μηχανισμού στο βενζινάδικο.

Με σφραγίδα Greek Mafia οι εμπρηστικές επιθέσεις σε Καλλιθέα και Πειραιά

Η μηχανή μεγάλου κυβισμού με τους δύο φυσικούς αυτουργούς φτάνει σε γειτονιά του Παλαιού Φαλήρου. Εκεί έχουν παρκάρει το αυτοκίνητο που έχουν νοικιάσει με ψεύτικα στοιχεία και έχουν κρύψει τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Α

Ο συνοδηγός κατεβαίνει, παίρνει τον μηχανισμό και ανεβαίνει πάλι στη μηχανή η οποία κατευθύνεται προς το πρατήριο υγρών καυσίμων.

Στο ίδιο σημείο έκρυψαν τη μηχανή μετά την έκρηξη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δυο Αλβανοί ανήκουν σε ομάδα «σκληρού» της νύχτας. Συνελήφθησαν ενώ κινούνταν στο πεζοδρομιο του Πάντειου Πανεπιστημίου. Ο ένας μάλιστα προσπάθησε να διαφύγει χτυπώντας τους αστυνομικούς. Και οι δυο δεν είπαν κουβέντα για τον ηθικό αυτουργό και οδηγήθηκαν στις φυλακές Τρικάλων και Ναυπλίου.

Τέσσερις προσαγωγές για τις εκρήξεις σε Πειραιά και Καλλιθέα

Σε άλλο ντοκουμέντο καταγράφεται έκρηξη του εμπρηστικού μηχανισμού στην κάβα στην Καλλιθέα. Το χτύπημα θεωρείται απάντηση στην εμπρηστική επίθεση στο βενζινάδικο.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής λέει στο STAR: «Μιλάμε για τουλάχιστον δυο ηθικούς αυτουργούς που έχουν ανοίξει πόλεμο μεταξύ τους. Το ζήτημα είναι να μην έχουμε κι άλλες τέτοιες εκρήξεις καθώς απο τύχη δεν θρηνήσαμε συνανθρώπους μας».

Ένας εκ των συνεργών των δύο δραστών της Κάβας, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν εργαζόμενος στην ασφάλεια γνωστού νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται διάσημος τραγουδιστής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top