Ναρκωτικά: Προφυλακίστηκε ο αστυνομικός- Tα «κουφέτα» & το «choco Μorocco»

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο ειδικός φρουρός

Προφυλακίστηκε ο αστυνομικός που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών/ ρεπορτάζ Τασούλας Παπανικολάου και Άννας Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Μετά από πολύωρες απολογίες, τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο αστυνομικός που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και μάλιστα εν ώρα υπηρεσίας. 

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Ο 33χρονος αστυφύλακας φαίνεται να αρνήθηκε τη διακίνηση και να ισχυρίστηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.  Ο 34χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος φέρεται ως πελάτης του αστυνομικού, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Για την υπόθεση απολογήθηκε και η σύζυγος του 33χρονου αστυνομικού, η οποία αρνήθηκε ότι  γνώριζε τη δραστηριότητα του. Αφέθηκε ελεύθερη με την υποχρέωση εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε Α.Τ. και εγγύηση 1.500 ευρώ.

Ο αστυνομικός κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών με το περιπολικό

Ο αστυνομικός κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών με το περιπολικό

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος αστυνομικός, κατά την προανακριτική του κατάθεση, ισχυρίστηκε στους συναδέλφους του ότι τα ναρκωτικά ήταν για προσωπική του χρήση, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τη σωματική διάπλαση, με το body building. Έχω κατέβει σε διάφορους αγώνες και έχω αρκετές διακρίσεις. Λόγω της έντονης αθλητικής μου δραστηριότητας κάνω χρήση αναβολικών ουσιών και για τον λόγο αυτό, επειδή μου δημιουργούν ένταση και δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ, κάνω περιστασιακά χρήση χασίς για να ηρεμώ και να κοιμάμαι»

Προφυλακίστηκε και ο προμηθευτής ναρκωτικών

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία του και ο 33χρονος «γείτονας» του αστυνομικού, ο οποίος φέρεται να του προμήθευε τα ναρκωτικά. Ο άνδρας δήλωσε εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και ισχυρίστηκε ότι αποθήκευε τις ουσίες κατ´ εντολή τρίτου προσώπου.

Σε βίντεο κλιπ του Snik έπαιζε ο αστυνομικός που συνελήφθη για ναρκωτικά

Κατηγορίες αντιμετωπίζει και η σύντροφος του «γείτονα,» η οποία αρνείται κάθε πράξη διακίνησης. Αφέθηκε ελεύθερη με υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Οι «κωδικοί» για τη διακίνηση ναρκωτικών

Μία ανώνυμη γραπτή καταγγελία πριν από έξι μήνες δείχνει τον αστυνομικό ως διακινητή ναρκωτικών. «Σπρώχνει κόκα και μαύρο σε όλη την Αθήνα. Είναι πίσω από trappers  και είναι αυτός που τους προμηθεύει με ναρκωτικά» έλεγε η γραπτή ανώνυμη καταγγελία.

Η ανώνυμη επιστολή που «έκαψε» τον αστυνομικό με τα ναρκωτικά

Η έρευνα ξεκίνησε και από τις συνομιλίες αποκαλύφθηκε ότι χρησιμοποιούνται κωδικοί για να μην κινηθούν υποψίες. «Κουφέτα» αποκαλούσαν την κοκαΐνη  και «choco Μorocco» την κάνναβη. 

«Θα προσκομιστούν και άλλα στοιχεία και θα αποδειχθούν οι ισχυρισμοί του για τον εθισμό του με τα ναρκωτικά και ποια είναι η εμπλοκή του» δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top