Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον αστυφύλακα και τον ειδικό φρουρό

Το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τις συλλήψεις των δύο αστυνομικών

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυφύλακας που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών εν ώρα υπηρεσίας, όπως και ο ειδικός φρουρός.

Σε βίντεο κλιπ του Snik έπαιζε ο αστυνομικός που συνελήφθη για ναρκωτικά

Η ΕΛ.ΑΣ έχει διατάξει ΕΔΕ για τους δύο αστυνομικούς που υπηρετούσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου κατηγορούμενοι για ναρκωτικά και παράβαση καθήκοντος.

Ποιοι είναι οι δύο αστυνομικοί που συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών

Στην κατοχή τους βρέθηκαν περίπου 2,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ζυγαριές ακριβείας.

Ο αστυφύλακας που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών συμμετείχε σε βίντεο κλιπ του Snik

Ο αστυφύλακας που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών συμμετείχε σε βίντεο κλιπ του Snik

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε συνέχεια του από 09-04-2023 Δελτίου Τύπου σχετικά με τη σύλληψη Αστυφύλακα και Ειδικού Φρουρού για – κατά περίπτωση – παραβάσεις των νομοθεσιών περί εξαρτησιογόνων ουσιών και ερασιτεχνικού – επαγγελματικού αθλητισμού, καθώς και για παράβαση καθήκοντος, ανακοινώνεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος τους, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Συνελήφθη αστυφύλακας που έκανε... «ντελίβερι» ναρκωτικών με περιπολικό

Ο αστυφύλακας και ο ειδικός φρουρός είναι ανάμεσα στα έξι άτομα που συνελήφθησαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Ειδικότερα, ο αστυφύλακας τουλάχιστον από τον Οκτώβρη του 2022, διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, κυρίως ακατέργαστη κάνναβη, τις οποίες προμηθευόταν από έτερο συλληφθέντα. Από την άλλη, ο ειδικός φρουρός φαίνεται πως προμηθευόταν ναρκωτικά μόνο για ίδια χρήση.

Μάλιστα, ο αστυφύλακας χρησιμοποιούσε περιπολικό για να διακινεί ναρκωτικά και όπως αναφέρεται «η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον ίδιο γινόταν με τη χρήση υπηρεσιακού αυτοκινήτου κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top