Η ανώνυμη επιστολή που «έκαψε» τον αστυνομικό με τα ναρκωτικά

«Είναι πίσω από trappers και τους προμηθεύει»

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε σήμερα ο αστυνομικός και bodybuilder που συνελήφθη να διακινεί ναρκωτικά με αστυνομικό όχημα. Μία ανώνυμη καταγγελία στην αστυνομία ήταν εκείνη που έφερε τη σύλληψή του.

Σε βίντεο κλιπ του Snik έπαιζε ο αστυνομικός που συνελήφθη για ναρκωτικά

Έξι μήνες παρακολουθούσαν τον αστυνομικό που συνελήφθη να κάνει εμπόριο ναρκωτικών με το περιπολικό. Οι συνάδελφοί του έμαθαν για τη δράση του στις 10 Οκτωβρίου, όταν έλαβαν μέσω ταχυδρομείου μια γραπτή, ανώνυμη καταγγελία. 

Ποιοι είναι οι δύο αστυνομικοί που συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, η επιστολή ανέφερε: «Σπρώχνει κόκα και μαύρο σε όλη την Αθήνα. Είναι πίσω από trappers και είναι αυτός που τους προμηθεύει με ναρκωτικά».

Ποιος είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών με το περιπολικό

Ο αστυνομικός κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών με το περιπολικό

Πώς συνέλαβαν τον αστυνομικό που έκανε διακίνηση ναρκωτικών

Μετά την καταγγελία ξεκίνησε η έρευνα που κατέληξε και στη σύλληψη του  πριν από λίγες ημέρες. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τον έπιασαν τη στιγμή που με περιπολικό πήγαινε στην πύλη Ε7 στο λιμάνι του Πειραιά. Τον είδαν να πλησιάζει ένα αυτοκίνητο και να ρίχνει μέσα σε αυτό ένα σακουλάκι, το οποίο περιείχε κάνναβη.

Τι υποστήριξε ο αστυνομικός που συνελήφθη

Στην προανακριτική του κατάθεση ισχυρίστκε στους συναδέλφους του ότι τα ναρκωτικά είναι για προσωπική του χρήση, ότι δεν έκανε διακίνηση, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τη σωματική διάπλαση, με το body building. Έχω κατέβει σε διάφορους αγώνες και έχω αρκετές διακρίσεις. Λόγω της έντονης αθλητικής μου δραστηριότητας κάνω χρήση αναβολικών ουσιών και για τον λόγο αυτό, επειδή μου δημιουργούν ένταση και δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ, κάνω περιστασιακά χρήση χασίς για να ηρεμώ και να κοιμάμαι». 

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται άλλα πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων η σύζυγος του αστυνομικού, αλλά και ένας ειδικός φρουρός που φέρεται να είναι χρήστης.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top