Βίντεο ντοκουμέντο: Ανατροπή με την παράσυρση του 16χρονου από τρένο

Δεν πέρασε τις γραμμές στην αφύλακτη διάβαση

Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση του 16χρονου από τρένο στην Κωνσταντινουπόλεως / Βίντεο Alpha

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στο «φως» αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση της παράσυρσης του 16χρονου από τρένο στον Ταύρο.

Ταύρος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος που παρασύρθηκε από τρένο

Όπως φαίνεται σε αυτό, το παιδί δεν είχε περάσει τις γραμμές στην αφύλακτη διάβαση, όταν παρασύρθηκε από από την αμαξοστοιχία, όπως έχει εκτιμηθεί.

Παράσυρση 16χρονου από τρένο

Ο 16χρονος δεν πέρασε τις γραμμές του τρένου, όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο / Φωτογραφία T Live

«Μάχη» για τη ζωή εξακολουθεί να δίνει ο 16χρονος που το βράδυ της Παρασκευής παρασύρθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά από τρένο στην Κωνσταντινουπόλεως, στον Ταύρο. Το παιδί νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. 

Την ίδια ώρα, ένα βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο «φως» η εκπομπή T Live αλλάζει τα δεδομένα για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι το παιδί αγνόησε τις ειδοποιήσεις του αρμόδιου υπαλλήλου, αλλά και τα ηχητικά σήματα, πέρασε τις γραμμές και χτυπήθηκε από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Ωστόσο, σύμφωνα με το επίμαχο βίντεο, ο 16χρονος δεν πέρασε ποτέ τις γραμμές και έκανε μία κίνηση ώστε να αποφύγει το τρένο, χωρίς, δυστυχώς, να τα καταφέρει. 

Ο έφηβος φέρεται να έφτασε στη διάβαση, όπου και στάθηκε, ενώ 4 δευτερόλεπτα μετά χτυπήθηκε από το τρένο. 

Με βάση το συγκεκριμένο ντοκουμέντο φαίνεται να απομακρύνεται το σενάριο της απόπειρας αυτοκτονίας, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top