Ταύρος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος που παρασύρθηκε από τρένο

«Έλεγαν ότι πετάχτηκε για να αυτοκτονήσει» είπε αυτόπτης μάρτυρας

Κρίσιμη η κατάσταση του 16χρονου που παρασύρθηκε από συρμό του προαστιακού / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο 16χρονος που παρασύρθηκε χθες από τρένο στον Ταύρο και τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Διασωληνώθηκε 16χρονος μετά από τραυματισμό από τον Προαστιακό στον Ταύρο

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής,  λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Όταν ο 16χρονος προσπάθησε να περάσει τη φυλασσόμενη διάβαση πεζών στη συμβολή των οδών Παναγή Τσαλδάρη και Κωνσταντινουπόλεως, παρασύρθηκε από συρμό του προαστιακού που κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο.

Παράσυρση 16χρονου από τρένο στον Ταύρο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι φύλακας ενημέρωσε τον 16χρονο ότι έπρεπε να περιμένει για να περάσει το τρένο / Φωτογραφία Intime

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φύλακας της διάβασης που βρισκόταν στο σημείο τον ενημέρωσε ότι ερχόταν τρένο, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και ηχητικά μέσα προειδοποίησης. Ωστόσο ο νεαρός δεν υπάκουσε και πλησίασε κοντά στις ράγες. Ο προαστιακός, αν και κατευθυνόταν με μικρή ταχύτητα, τον παρέσυρε και τον εκσφενδόνισε μερικά μέτρα μακριά, με αποτέλεσμα το παιδί να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Ταύρος: 16χρονος προσπάθησε να περάσει διάβαση πεζών και παρασύρθηκε από τρένο

Ο 16χρονος προσπάθησε να περάσει από τη διάβαση πεζών όταν παρασύρθηκε από το τρένο / Φωτογραφία Intime

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετάφερε τον 16χρονο στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ταύρος: «Ακούσαμε ουρλιαχτά» - «Έλεγαν ότι πετάχτηκε για να αυτοκτονήσει»

Ο 'Αρης Λάμπος με την κάμερα του Star βρέθηκε στο σημείο και κατέγραψε τις πρώτες αντιδράσεις κατοίκων της περιοχής.  

«Το παιδί είδα ότι χτύπησε στο κεφάλι, ήταν λιπόθυμο, ήρθε το ασθενοφόρο και το πήρε, φορούσε κουκούλα στο κεφάλι», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Το παιδί φαίνεται ότι προσπάθησε να περάσει από τη διάβαση όταν το τρένο τον χτύπησε. 

«'Ακουσα ουρλιαχτά και  βγήκα να δω τι γίνεται. Είδα το τρένο σταματημένο να κορνάρει και βγήκαν ο οδηγός και ο φύλακας, έλεγαν ότι το παιδί πετάχτηκε και ήθελε να αυτοκτονήσει».

Πώς έγινε το ατύχημα

Συμφωνα με πληροφορίες, ο συρμός ταξίδευε με ταχύτητα 50χλμ, δηλαδή μικρότερη απο το όριο ταχύτητας που είναι τα 80χλμ την ώρα.

Ο υπάλληλος φύλαξης ήταν ταραγμένος. Όπως είπε, η μπάρα είχε κατέβει και είχαν γίνει όλα τα προβλεπόμενα.

Μετά το ατύχημα ο οδηγός του τρένου συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα. Όσο η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος, ο 16χρονος δίνει τη δική του μάχη στο Τζάνειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το παιδί το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα, αρνιόταν να πάει στο σχολείο και να έχει επαφές με φίλους. 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top