Άγιος Δημήτριος: «Με τόσο αίμα που βρήκα πίστευα ότι κάποιος είχε πεθάνει»

Πώς έγινε η άγρια συμπλοκή των νεαρών

Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ έξω από εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 3 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα 7 - 10 ατόμων, βγήκαν από το Μετρό και ήρθαν σε σύγκρουση με ομάδα άλλων νεαρών.

«Βρισκόμουν στο μαγαζί, 9 η ώρα, βλέπω μια παρέα ανηλίκων έως 15 ετών και ακούω φωνές. Ο ένας κρατούσε το κεφάλι του, ο άλλος το μάτι του και έτρεχε αίμα», λέει αυτόπτης μάρτυρας στο Star.

Άγιος Δημήτριος: Συμπλοκή ανηλίκων με τραυματίες σε εμπορικό κέντρο

Η συμμορία των 10 ανηλίκων , μόλις βγήκε από το Mετρό πήγε στοχευμένα και επιτέθηκε σε παρέα που έβγαινε από το εμπορικό κέντρο.

Θρήνος στα μνημόσυνα για τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη   

Οι περαστικοί πάγωσαν όταν είδαν παιδιά να ξυλοκοπούνται βάναυσα σαν να βρίσκονται σε ρίνγκ. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας από τους ανήλικους δράστες κρατούσε σφυρί το οποίο και χρησιμοποίησε.

Σύγκρουση επιβατικών πλοίων στην Κυλλήνη!

Μετά την επίθεση, τα παιδιά γεμάτα αίματα προσπάθησαν να ξεφύγουν, μπαίνοντας στο εμπορικό κέντρο.

Νέα Σμύρνη: 3 Κολομβιανοί διαβόητης συμμορίας οι δράστες διάρρηξης θυρίδων

«Την προηγουμένη φορά ήρθαν μέσα στο φαρμακείο να κρυφτούν, τα κυνηγούσαν με μαχαίρια», είπε άλλος αυτόπτης μάρτυρας, ενώ μια τρίτη μάρτυρας λέει σοκαρισμένη: «Εγώ με τόσο αίμα που είδα, νόμιζα πως κάποιος είχε πεθάνει».

Ψυρρή - Νέες αποκαλύψεις: «Aν είχα τα εκρηκτικά θα είχα κάνει το χτύπημα»

Απο την συμπλοκή τραυματίστηκαν συνολικά 3 ανήλικοι, 16 , 17 και 14 ετών, και μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Παίδων και τον Ευαγγελισμό.

Από τον έναν ανήλικο οι δράστες αφαίρεσαν και το κινητό του τηλέφωνο.

Μετά από έρευνες, εντοπίστηκαν 3 ανήλικοι, υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι και προσήχθησαν. Λίγη ώρα μετά, ωστόσο, αφέθηκαν ελεύθεροι .Η ασφάλεια του Αγίου Δημητρίου αναζητά τους δράστες της «άγουρης» συμμορίας, αλλά και τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top