Προφυλακίστηκε ο απόστρατος - «Ήθελα μόνο να φοβίσω τη μητέρα των παιδιών»

Ο 62χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες

Δείτε το ρεπορτάζ για την απολογία του 62χρονου που κλείστηκε σε Ι.Χ. με τα δύο παιδιά του στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης / Βίντεο από μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 62χρονος στη Θεσσαλονίκη που κλείστηκε σε Ι.Χ. με τα μόλις 2,5 ετών παιδιά του ανοίγοντας φιάλη υγραερίου.

«Τα δίδυμα ήταν σαν νεκρά» - Συγκλονίζουν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη

Στη διάρκεια της απολογίας του, ο 62χρονος αποστρατος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι δεν ήθελε να στερήσει τη ζωή των παιδιών του, αλλά το έκανε για να φοβίσει τη μητέρα τους, με την οποία έχει διαφορές.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως προφυλακίστηκε.

Νωρίτερα, ο 62χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια συνοδεία αστυνομικών με σκυμμένο το κεφάλι και φορώντας μία μπλούζα με κουκούλα και μάσκα που κάλυπταν το πρόσωπό του.

Θεσσαλονίκη απόστρατος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας - Είχε φθάσει στα δικαστήρια συνοδεία αστυνομικών με σκυμμένο το κεφάλι / Φωτογραφία Intime

Θεσσαλονίκη απόστρατος

Με κουκούλα και μάσκα που κάλυπταν το πρόσωπό του στα δικαστήρια ο 62χρονος /  Φωτογραφία Intime

Ήταν αμίλητος ενώ στην ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε δεν απάντησε.

Από την κεντρική είσοδο των δικαστηρίων οδηγήθηκε στο γραφείο της 5ης ανακρίτριας για να απολογηθεί μετά από αναβολή που ζήτησε και πήρε.

Θεσσαλονίκη: Θα ανατίναζε το αυτοκίνητο με αναπτήρα

Υπενθυμίζεται ότι ο 62χρονος διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους, σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου κατ' εξακολούθηση, απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου και παράνομη οπλοφορία.

Θεσσαλονίκη: Tα πρώτα λόγια της μητέρας των διδύμων

Θεσσαλονίκη: Πώς σώθηκαν τα παιδιά 

Την αστυνομία είχε ειδοποιήσει η πρώην σύζυγος του απόστρατου και μητέρα των παιδιών, με τους αστυνομικούς να καταφθάνουν έξω από το σπίτι του 62χρονου στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης. Κατάφεραν να σπάσουν το τζάμι του αυτοκινήτου και να απεγκλωβίσουν τα δίδυμα, καθώς και τον πατέρα τους σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. 

Εκτός από τους αστυνομικούς που έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να απεγκλωβίσουν από το αυτοκίνητο τα δύο παιδιά και τον πατέρα τους το βράδυ της Κυριακής, σημαντικά είχε βοηθήσει και ο γιος του 62χρονου, από προηγούμενο γάμο του, ο οποίος έτρεξε στο σημείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top