Θεσσαλονίκη: Tα πρώτα λόγια της μητέρας των διδύμων

Ο πατέρας κλειδώθηκε μαζί τους στο αυτοκίνητο κι άνοιξε φιάλη υγραερίου

Τα πρώτα λόγια της μητέρας των διδύμων στην εκπομπή του Alpha «T- Live»

Σε κατάσταση σοκ είναι ακόμη η μητέρα των διδύμων, ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού 2,5 ετών, που παραλίγο να τα χάσει για πάντα, όταν ο πατέρας τους και εν διαστάσει σύζυγός της κλειδώθηκε στο όχημά του μαζί με τα παιδιά του και άνοιξε τη μία από τις δύο φιάλες υγραερίου. Σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή του και να παρασύρει στον θάνατο και τα παιδιά του, προφανώς για να την εκδικηθεί.

Θεσσαλονίκη: Θα ανατίναζε το αυτοκίνητο με αναπτήρα

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης την περασμένη Κυριακή. Το ζευγάρι είχε χωρίσει και ο πατέρας έπαιρνε τα παιδιά για λίγες ώρες, προκειμένου να τα βλέπει. Έτσι συνέβη κι εκείνη τη μέρα. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας, η οποία ειδοποιήθηκε από τη μητέρα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να σπάσουν το τζάμι του αυτοκινήτου και να απεγκλωβίσουν τα δίδυμα, καθώς και τον 62χρονο απόστρατο της Πολεμικής Αεροπορίας σε ημιλυπόθυμη κατάσταση. 

Θεσσαλονίκη: Απόστρατος ο πατέρας που κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε ΙΧ

Τα παιδιά νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. «Είμαστε στο νοσοκομείο ακόμα. Τα παιδιά είναι πολύ καλά. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον» ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας των διδύμων στην εκπομπή του Alpha «T- Live».

Θεσσαλονίκη: «Ήθελε να ανατιναχτεί με τα παιδιά. Ήταν βίαιος με τη μητέρα»

«Δεν μπορώ να το διανοηθώ. Τα ίδια του τα παιδιά να πάει να σκοτώσει… τι να πω» είπε στην ίδια εκπομπή ξάδελφος της μητέρας. 

Η  μητέρα των διδύμων/ πηγή: εκπομπή του Alpha «T- Live»

Η  μητέρα των διδύμων/ πηγή: εκπομπή του Alpha «T- Live»

Μετά το εξιτήριο που πήρε από το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, ο 62χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης που του απήγγειλε κατηγορίες για δύο κακουργήματα και τρία πλημμελήματα.

Ειδικότερα, διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους, σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου κατ' εξακολούθηση, απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου και παράνομη οπλοφορία.

Στον εισαγγελέα ο πατέρας που ήθελε να αυτοκτονήσει με τα παιδιά του

Ο κατηγορούμενος, απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και παραμένει υπό κράτηση.

Eικόνα από το εσωτερικού του αυτοκινήτου, όπου ο πατέρας προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με φιάλη υγραερίου, παρασύροντας στον θάνατο τα δίδυμα παιδιά του-  εκπομπή του Alpha «T- Live»

Eικόνα από το εσωτερικού του αυτοκινήτου, όπου ο πατέρας προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με φιάλη υγραερίου, παρασύροντας στον θάνατο τα δίδυμα παιδιά του-  εκπομπή του Alpha «T- Live»

Φίλη της μητέρας αποκάλυψε στην εκπομπή «T- Live» ότι η μητέρα των παιδιών τής είχε πει το περασμένο καλοκαίρι ότι είχαν πολλά προβλήματα και ότι χώρισαν. «Δεν είχαν δώσει δικαιώματα για παράλογες συμπεριφορές» συμπλήρωσε η φίλη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top