Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 18χρονος που είχε καταρρεύσει σε γήπεδο

Ο νεαρός φοιτητής νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου»

18χρονος κατέρρευσε σε γήπεδο 5Χ5  / Βίντεο: Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Star 

Η Θεσσαλονίκη και όλη η Ελλάδα θρηνεί έναν ακόμη άδικο χαμό ενός νεαρού ανθρώπου, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε καταρρεύσει σε γήπεδο 5x5, την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του.

Θεσσαλονίκη: 18χρονος κατέρρευσε σε γήπεδο 5Χ5 – Υπέστη δύο φορές ανακοπή

Στις 22 Φεβρουαρίου ο νεαρός βρισκόταν σε γηπεδάκι ποδοσφαίρου επί της οδού Αγίου Δημητρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όπως είπε ο υπεύθυνος των γηπέδων, Αλέξανδρος Σάμπας, η παρέα των νεαρών έφτασε στο γήπεδο γύρω στις 17:00 το απόγευμα και λίγα λεπτά μετά το ζέσταμα, ο 18χρονος ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε να καθίσει στον πάγκο. Λίγο αργότερα αισθάνθηκε καλύτερα και ξαναμπήκε στο γήπεδο για να συνεχίσει το παιχνίδι. 

Η Θεσσαλονίκη και όλη η Ελλάδα θρηνεί έναν ακόμη άδικο χαμό ενός νεαρού ανθρώπου, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε καταρρεύσει σε γήπεδο 5x5 / Φωτογραφία unsplash

Έπειτα από λίγα λεπτά υπέστη ανακοπή και ο γυμναστής που βρισκόταν στον χώρο αμέσως προέβη σε προσπάθειες ανάνηψης με απινιδωτή. Οι αισθήσεις του 18χρονου επανήλθαν, προς στιγμής, όμως έπειτα ξαναέχασε τις αισθήσεις του.

Τέμπη: «Θα είναι η δίκη του αιώνα», λέει δικηγόρος πολυτραυματία

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσέγγισαν άμεσα το σημείο και επί 1,5 ώρα προσπαθούσαν να επαναφέρουν τον 18χρονο, ενώ και μετέπειτα οι γιατροί των επειγόντων περιστατικών του «Παπαγεωργίου» έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. 

«Πάρε όταν φτάσεις»: Συγκινούν μαθητές για την τραγωδία στα Τέμπη

Ο νεαρός φοιτητής δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλευόταν την τελευταία βδομάδα σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με το thestival.gr, η κηδεία του 20χρονου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top