Πατρινό καρναβάλι: Αυξημένη κίνηση - Κουβαλούν μαζί τους κρεβάτια

100% η πληρότητα στα ξενοδοχεία - Αυξημένα μέτρα

100% η πληρότητα στα ξενοδοχεία ενόψει του καρναβαλιού στην Πάτρα - Βίντεο από μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων STAR

Σε ρυθμούς καρναβαλιού κινείται η Πάτρα, η οποία «φόρεσε» ξανά τα γιορτινά της μετά από τρία χρόνια περιορισμών και ακυρώσεων λόγω κορωνοϊού.

Πάτρα: Στο νοσοκομείο 18 μαθητές από ποτά «μπόμπες» εν μέσω Καρναβαλιού

Η πληρότητα στα ξενοδοχεία τόσο της Πάτρας, όσο και όμορων νομών έχει φτάσει στο 100%, ενώ πολλοί έχουν κάνει κράτηση ακόμα και σε ξενοδοχεία της Ναυπάκτου, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Τσεγγενέ στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του STAR. 

Κουβαλούν μαζί τους «σπαστά» κρεβάτια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η άφιξη των επισκεπτών στην Πάτρα με κάθε μέσο και αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ώρες. Εντύπωση, μάλιστα, προκαλούν φωτογραφίες που δημοσιεύει το thebest.gr, όπου καταγράφεται η αυξημένη κίνηση στα ΚΤΕΛ Αχαΐας κι ένας νεαρός, ο οποίος κρατά μαζί του ένα «σπαστό» κρεβάτι. 

Ένας νεαρός εθεάθη να κουβαλά «σπαστό» κρεβάτι / thebest.gr

 
 Αυξημένη κίνηση στα ΚΤΕΛ Αχαΐας / thebest.gr

Παράλληλα, στο πλαίσιο της διευκόλυνσης και της ασφάλειας των επισκεπτών του καρναβαλιού της Πάτρας, τα μέτρα που λαμβάνονται τόσο από την αστυνομία όσο και από το Δήμο είναι αυξημένα. Μάλιστα, σε επαγρύπνηση βρίσκονται και τα νοσοκομεία της Πάτρας που τελούν υπό ταυτόχρονη εφημερία, ενώ μέχρι τις 10 το βράδυ θα λειτουργούν τα Κέντρα Υγείας Νοτίου και Βορείου Τομέα της Πάτρας, όπως ανακοίνωσε η 6η ΥΠΕ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top